Cele mai incompatibile semne zodiacale. Nu ar trebui să se întâlnească niciodată

Cele mai incompatibile semne zodiacale. Nu ar trebui să se întâlnească niciodată Zodiac. Sursa foto: Pixabay

De obicei sunt multe motive pentru care s-ar putea să îți placă o persoană, dar când vine vorba de semne zodiacale poţi avea surprize. Din acest motiv, ar trebui să știi care sunt acele combinații de zodii care demonstrează că nu sunt compatibile.

Orice semn din zodiac se poate îndrăgosti de un al semn. Dar, potrivit compatibilității dintre zodii, nu toate perechile au acel noroc scris în stele. Astrologul Jaime Wright ne arată cele mai incompatibile semne zodiacale care nu ar trebui să se întâlnească niciodată deoarece relația s-ar transforma într-un eșec total.

Cele mai incompatibile semne zodiacale. Nu ar trebui să se întâlnească niciodată

Niciodată nu vor rezista relațiile dintre Rac și Berbec. Berbecii sunt rapizi, trăiesc momentul, sunt impulsivi. Vor să se întâmple totul aici și acum. Pentru raci, relațiile sunt o operă de artă, iar totul stă în detalii, acele mici gesturi pe care le observă în timp la partener. Racii sunt, așadar, lenți, stabili, iar până ajung într-un punct în care să se simtă investiți în relație, berbecii deja au trecut peste ei.

Glob, Meridianele, Star Card, Desen

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursa foto: Pixabay

Gemeni și Scorpion: Gemenii sunt extrem de dinamici. Dacă ar putea, ar fi în două locuri în același timp. Totodată, gemenii au tendința de a se contrazice adesea, lucru care-i înspăimântă pe scorpioni. Scorpionii sunt de neclintit și nu s-ar simți niciodată confortabili alături de un geamăn.

Capricorn și Săgetător: Șarmul neșlefuit al săgetătorului funcționează cu oricine, mai puțin cu un capricorn. Capricornul este muncitor, ambițios și serios. De aceea, nativii acestei zodii stabilesc relații incredibil de romantice, bazate pe implicarea totală a ambilor parteneri. Săgetătorul mizează deseori pe norocul începătorului, iar cu cei născuți în zodia capricornului n-au nicio șansă.

Luna, Saturn, Venus, Jupiter

Sursa foto. Pixabay

Fecioara, cea mai înțeleaptă din tot zodiacul

Taur și Vărsător: Taurul este sigur și predictibil, stabil, iar pentru vărsători, inovatorii zodiacului, asta este o rețetă pentru sufocare și plictiseală. Vărsătorii sunt atrași de originalitate și au nevoie de o persoană care să-i stimuleze intelectual și artistic.

Leu și Pești: Leul cere absolută loialitate. Trebuie să știe că partenerul său este 100% acolo pentru el în orice moment. Problema cu nativii pești este că ei nu sunt acolo doar pentru partenerul leu, ci pentru toată lumea, pentru că sunt extrem de empatici.

Fecioara și Balanța: Fecioarele sunt fresh, nu sunt reținute, nu au o cale plăcută de a te critica. Balanțele iubesc însă să fie alintate și nu pot suporta criticile acide ale unei fecioare. O fecioară pentru o balanță este morocănoasă, iar o balanță pentru o fecioară este pur și simplu naivă. Deoarece cele două semne care se află în echinocțiul de toamnă, Fecioara și Balanța au de fapt multe în comun, a mai spus Jaime Wright.