Nuntă stricată de arestare. Ce a pățit Tzancă Uraganul

Nuntă stricată de arestare. Ce a pățit Tzancă Uraganul Sursa foto: Arhiva EVZ

O nuntă din Iași a fost stricată de mandatul de arestare emis de judecători. Și mai interesant e ce a pățit, cu această ocazie, manelistul Țancă Uraganul.

Un tânăr din Iași care ar fi trebui să aibă nunta sâmbătă a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, cu o zi înainte de marele eveniment. Au fost efectuate percheziții la mai multe locații, iar anchetatorii au confiscat un autoturism marca Mercedes. În același caz a fost arestat și un alt bărbat, ambii acuzați că ar fi folosit metoda loverboy.

Doi dintre frații familiilor Buhan şi Odobaşu au fost arestați preventiv, pentru 30 de zile. La finalul săptămânii trecute, al locuinţele fraţilor din cele două familii din Miroslava au fost făcute percheziţii, iar la final anchetatorii au luat şi Mercedesul unuia dintre tineri, care urma să aibă nunta în ziua următoare. Anchetatorii au confiscat și un alt autoturism.

Membrii celor două familii din Iași sunt acuzați că îşi puneau iubitele să păcălească bărbaţi, promiţându-le favoruri sexuale pentru bani.

Ne puteți urmări și pe Google News

Concomitent, în Marea Britanie au fost făcute alte percheziţii la persoane apropiate celor două familii. Ei locuiau în mod normal în Marea Britanie și au venit în România pentru o scurtă perioadă de timp, potrivit informațiilor furnizate de Ziarul de Iași.

„La data de 4 august 2023, poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iaşi, efectuează 14 percheziţii domiciliare, în judeţul Iaşi, într-o cauză privind săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane şi proxenetism. Simultan, pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii, Serviciul de Procuratură al Coroanei, Unitatea Cazuri Complexe Sudul Londrei şi Poliţia Metropolitană efectuează 3 percheziţii domiciliare, în baza unui acord privind constituirea unei echipe comune de anchetă cu autorităţile judiciare britanice, încheiat cu sprijinul EUROJUST”, se arată într-un comunicat de presă al DIICOT.

Tânăr din Iași, reținut cu o zi înainte de nuntă

În comunicatul emis de DIICOT se precizează că, „ începând cu anul 2014, mai multe persoane ar fi recrutat de pe teritoriul României opt persoane vătămate, majore, în scopul exploatării, prin obligarea la practicarea prostituţiei pe teritoriul Marii Britanii. Victimele ar fi fost transportate în Londra şi adăpostite în imobile închiriate, fiind determinate să practice prostituţia în diferite agenţii de profil, în folosul şi sub stricta coordonare a traficanţilor”.

„Forma de exploatare sexuală de tip loverboy, prin aservirea sentimentală a persoanelor vătămate de către traficanţi, ar fi fost realizată inclusiv prin oficializarea relaţiilor prin căsătorie. În urma percheziţiilor domiciliare, au fost descoperite şi ridicate două autoturisme de lux, de aproximativ 70.000 de euro fiecare şi aproximativ 40.000 de lire sterline. 14 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iaşi, în vederea audierii”, se mai arată în comunicat.