Una dintre cele mai frumoase actrițe, pierdută în anonimat. Nimeni nu mai știe de ea

Una dintre cele mai frumoase actrițe, pierdută în anonimat. Nimeni nu mai știe de ea De ce a dispărut actrița din lumina reflectoarelor. Sursă: Dreamstime

Una dintre cele mai frumoase actrițe din țară a dispărut complet din luma reflectoarelor de ani întregi și nu a mai dorit ca fanii să știe de ea. Aceasta și-a schimbat și numele.

Una dintre cele mai frumoase actrițe, Elena Ioja, cunoscută din seria „Brigada Diverse”, mai precis în „B.D. în alertă” și „B.D. la munte și la mare”, a dispărut complet din lumina reflectoarelor. Aceasta s-a făcut remarcată în scena în care purta o fustă scurtă și îi făcea avansuri lui George Mihăiță, un nepot al lui plutonierului Căpșună (interprtetat de Papaiani).

Frumoasa actriță îi refuza pe toți

Actrița a jucat rolul unei tinere care face striptease și pe care nașul lui Parpalete (personajul interpretat de Mihăiță) nu o poate avea.

„BD în alertă” este al doilea din seria B.D. și prezintă două cazuri rezolvate de Brigada Fapte Diverse (prescurtată B.D.) a unei secții de miliție din România comunistă: descoperirea și anihilarea unei bande de răufăcători care punea în circulație bani falși, cumpărând tablouri valoroase de la colecționari amatori și revânzându-le apoi la „Consignația”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Elena avea doar 26 de ani când a apărut în acest film. Cu toate astea, ea a ales să dispară din lumina reflectoarelor și să își schimbe viața. Actrița a cunoscut celebritatea într-un alt film din seria Brigada Diverse. Este vorba de „B.D. la munte și la mare”. Primul film din serie în care a jucat a fost „Brigada Diverse la munte și la mare” unde a interpretat rolul Stela Mocuță, soția lui Gogu.

 Elena Ioja, una din cele mai cunoscute actrițe din seria „Brigada Diverse

Cum s-a schimbat viața Elenei Ioja, din B.D. Sursa: Colaj EVZ, poze Facebook

Elena Ioja, pierdută în anonimat

Actrița -a născut pe 6 iunie 1946 în București. S-a căsătorit și a emigrat în S.U.A. Și-a schimbat numele după soț și a devenit Elena Perrou. În prezent, aceasta locuiește cu partenerul ei în insula Samos din Grecia, potrivit informațiilor de pe IMDB.

În 2021, ea a postat o fotografie de la Studiorile Buftea și le-a transmis un mesaj fanilor care s-au întrebat unde a dispărut. „Mulțumesc mult!!!Ce amintiri frumoase,mi-a făcut multă plăcere și onoare,să fiu în compania celor mai buni și de neuitat actori ai României. Mulțumesc pentru frumoasele amintiri”, a transmis Elena pe Facebook.