Luna august vine cu noroc la bani. Iată zodiile ajutate de astre

Luna august vine cu noroc la bani. Iată zodiile ajutate de astre Sursa foto: Pixabay

Zodiile care au noroc la bani în luna august. Astrele le rezervă tuturor zodiilor un context cosmic favorabil investițiilor și planurilor financiare.

Luna august are o încărcătură energetică deosebită, astfel că zodiile sunt provocate să facă schimbări benefice în viața lor.

Berbec – Dorințele tale pot deveni realitate

Luna Plină din Vărsător din 1 august îți cere să echilibrezi ce-ți dorești tu cu ceea ce-și dorește celălalt, indiferent de tipul de relație cu acesta. Prin organizare, răbdare și precizie, ai rezultate minunate în domenii care țin de divertisment, creativitate sau educație. Reevaluează cât de iubit sau apreciat te simți într-o relație romantică. Luna Nouă din Leu din 16 august îți dă prilejul de a-ți da glas dorințelor în mod direct și neașteptat. Din 23 august aspectele practice încep să prevaleze, Mercur retrogradat în Fecioară reamintindu-ți că e cazul să îți evaluezi mai atent munca, sănătatea și responsabilitățile. Ultima zi din lună se află sub influența Lunii Pline din Pești, favorizând tendința spre retragere și introspecție.

Ne puteți urmări și pe Google News

Taur – Alege înțelept schimbările pe care vrei să le faci!

Taurul simte nevoia de a găsi un echilibru între ce este important la nivel individual și ce asigură stabilitatea fizică sau emoțională a întregii familii. Poate fi un proiect legat de cămin, un eveniment familial sau o anumită stare emoțională mai specială, toate trebuie reevaluate cu atenție, mai ales că Venus, planeta ta guvernatoare, este toată luna retrogradă. Luna Nouă din Leu din 16 august îți dă puterea de a lua o decizie radicală, poate chiar de a te elibera de ceva apăsător, însă gestionează-ți impulsivitatea. Din 23 august, Mercur intră în retrogradare și te invită să reevalueazi modul în care îți exprimi sentimentele sau creativitatea. Din 31 august devine mai clară direcția unor proiecte în care ai investit.

Gemeni – Fii perfect aliniat cu tine 

În august, claritatea cu care gândești și comunici, modul cum îți transmiți mesajul, dar și abilitatea de a conștientiza impactul gândurilor și al cuvintelor tale este necesară. Este o lună favorabilă multor schimburi de idei, unor posibile călătorii, dar și dorinței de a-ți face vocea auzită pe fondul nevoii de a fi mai conectat la propriile emoții. Orice planuri care vizează căminul sau o proprietate imobiliară sunt susținute astral, deși pot fi oameni care se vor opune.

Fii precaut cu orice negociere sau proces de vânzare în jurul datei de 16 augus, când lucrurile pot lua un curs imprevizibil. Din 23 august Mercur intră în mers retrograd, provocând revizuirea unor tipare sau legături de familie, dar și conștientizarea acelui loc în care te simți în siguranță. Dacă Marte în Balanță din 28 august amplifică socializarea, Luna Plină din 31 august are  impact crescut asupra unor obiective profesionale ale tale și ale familiei.

Rac – Selecție clară a lucrurilor sau persoanelor care merită atenția

Investește în acele lucruri, activități sau persoane care îți dau siguranță financiară, dar și emoțională. Ești susținut din diverse direcții să interacționezi cu oameni sau informații care servesc intereselor tale. Venus în mers retrograd te îndeamnă să-ți gestionezi resursele atent, dar și investițiile emoționale. Luna Nouă din Leu din 16 august îți pune în față o chestiune la care nu te-ai gândit prea mult pe tema unei prietenii sau unei chestiuni financiare.

Odată cu intrarea lui Mercur în mers retrograd din 23 august, este bine să verifici de două ori detaliile unui negocieri. Marte în Balanță din 28 august îți amplifică activitățile în jurul casei, dar și reactivitatea. Luna Plină din 31 august arată că unele demersuri contractuale decurg mai greu decât ți-ai fi dorit.

Sursa foto: arhiva EVZ

Leu – Creativitatea și personalitatea sunt la cote maxime

Demarezi în forță cu o Lună Plină în Vărsător pe 1 august în sectorul parteneriatelor tale care va cere o abordare mult mai autentică a unei relații sau colaborări, cu scopul echilibrării intereselor ambilor parteneri implicați. Deși o strategie financiară la care lucrezi sau o idee de business îți aduce unele beneficii, atitudinea cu care prezinți lucrurile poate să trezească anumit opoziții. Pe 13 august conjuncția dintre Soare și Venus din Leu vine cu noroc, atrăgând atenția asupra ta.

Luna Nouă din Leu din 16 august îți dă multă energie, însă trebuie abordată atent deoarece poți lua decizii radicale sub impulsul unei stări de moment. Din 23 august Mercur intră în retrograd, îndemnând la mai multă precizie în privința planului tău financiar. Marte în Balanță din 28 august îți este favorabil, stimulându-te fizic sau intelectual. Luna Plină din 31 august amplifică nevoia de a-ți asigura resursele pe termen lung.

Fecioara – Regândirea unor relații sau principii de viață 

În prima parte a lunii, Fecioara trebuie să aibă mai multă grijă de ea, reechilibrând gradul de muncă sau implicare în unele situații dacă nu se dovedește sănătos. Luna Plină din Vărsător din prima zi a lunii august va amplifica nevoia de a te elibera de acele constrângeri fizice sau psihologice limitative.

Pe măsură ce dorința de a investi mai mult în acele activități sau cunoștințe care îți dezvoltă personalitatea va crește, poți conștientiza subit nevoia de a întrerupe sau revizui unele tipare sau concepții de viață care nu-ți mai folosesc, mai ales în jurul Lunii Noi din Leu din 16 august. Din 23 august, Soarele care intră în Fecioară îți amplifică vitalitatea și încrederea, iar Mercur, care intră în mers retrograd, te invită să regândești unele dorințe sau proiecte în care ai investit până acum. Luna Plină din 31 august te va ajuta să înțelegi mai limpede natura unei relații.

Balanța – Mare atenție la proiectele sau relațiile în care investești

Speranțele față de un proiect personal sau profesional, un grup de prieteni sau chiar o persoană cu care ai o legătură specială trebuie gestionate cu atenție, căciVenus este în mers retrograd toată luna. Deși ai vrea să dai curs unor acțiuni lăsându-te sfătuit de unele persoane, va fi important să-ți faci propriile analize și cercetări ca să nu-ți asumi riscuri inutile.

Luna Nouă din Leu din 16 august te poate lua pe nepregătite pe plan financiar sau emoțional, dacă dai prioritate părții idealiste din tine. Mercur retrograd și Soarele care intră în Fecioară, din 23 august, accentuează miza unor introspecții profunde pentru a vedea cât de sigure sunt unele lucruri sau contexte. Din 28 august, Marte intră în semnul tău, accentuând asertivitatea. însă Luna Plină din 31 august îndeamnă la o organizare serioasă atât ca sănătate cât și la muncă.

Scorpion – Îmbină fermitatea cu flexibilitatea

Cu Lună Plină din Vărsător din 1 august, în ciuda eforturilor de a-ți crește imaginea și autoritatea pe plan social și profesional, asigurarea unui mediu familial sau emoțional stabil devine o urgență, printr-o abordare mai asumată și mai responsabilă. Modul în care îți întreții relațiile profesionale luna aceasta va fi vital în atingerea scopurilor tale. Dacă nu este unul echilibrat, Luna Nouă din 16 august va accentua acest lucru.

Dacă din 23 august te concentrezi mai mult pe unele prietenii sau proiecte de viitor, Mercur retrograd în Fecioară te va îndemna să faci pași mici, dar siguri în direcția asta. Marte în Balanță din 28 august poate face să apară la suprafață unele resentimente, în timp ce Luna Plină din 31 august îngreunează realizarea unor proiecte.

Săgetător – Explorează noi orizonturi

Începi luna în forță, testând noi orizonturi fizice sau intelectuale grație Lunii Pline din Vărsător din 1 august. Poate fi vorba de o călătorie sau un curs de dezvoltare personală. Dacă noile tale interese vizează munca, poți face un training pentru o nouă specializare. O persoană cu rol de mentor sau profesor poate avea un impact profund asupra ta.

Luna Nouă din Leu din 16 august te poate lua prin surprindere cu schimbări neașteptate. Din 23 august, intrarea lui Mercur în retrograd în sectorul carierei te va îndemna să-ți reeveluezi unele obiective profesionale. Spre sfârșitul lunii, Marte în Balanța din 28 august îți amplifică determinarea în privința unor proiecte sau prietenii, iar Luna Plină din Pești din 31 august favorizează responsabilizarea emoțională.

Capricorn – Testarea unor principii de viață

Intensitatea unor dorințe de natură emoțională sau financiară este amplificată, cu o tendință de a-ți asuma riscuri noi, în ciuda unor momente de nesiguranță sau îndoială. Vei căuta să-ți clarifici angajamentul față de cineva sau ceva, pentru a vedea dacă este corect și autentic. Apoi ai șansa să-ți exprimi personalitatea cu mai multă încredere, să schimbi idei și perspective cu oameni cu care rezonezi.

Cât durează dragostea? Anunțul făcut de cercetători, chiar de Dragobete

Sursa foto: 21186128 © Kk8737 | Dreamstime.com

Dacă Luna Nouă din Leu din 16 august te provoacă într-un mod neașteptat să faci o anumită schimbare, Mercur retrograd în Fecioară din 23 august te invită să reevaluezi o filozofie de viață sau un adevăr personal pe care îl credeai intangibil. Ultima zi a lunii aduce o Lună Plină în Pești conjunctă cu Saturn, deci cu grad maxim de seriozitate și responsabilitate.

Vărsător – Fii mai atent la un plan de business

Chiar din prima zi a lunii, odată cu Luna Plină din Vărsător, ai sub lupă situația unui parteneriat sentimental sau a unei colaborări profesionale. Ești îndemnat să te repoziționezi dacă celălalt nu-ți recunoaște contribuția. Dacă ai nemulțumiri financiare, acționează strategic și eficient folosindu-te de conexiunile pe care le ai, căci poți redresa situația financiară. O alianță anume joacă acum un rol benefic în viața ta.

Luna Nouă din 16 august te provoacă să-l confrunți pe celălalt nu-ți respectă drepturile. Din 23 august, Mercur intră în retrograd, deci fii mai atent la tot ce vizează un plan de business sau o investiție financiară sau emoțională. Lună Plină din Pești din 31 august  îți va indica unde există vulnerabilități sau lipsă de încredere.

Pești – Echilibrează munca și odihna

Păstrarea unui echilibru psiho-emoțional sănătos, prin alocarea a mai mult timp pentru odihnă, relaxare și introspecție în ciuda multitudinii de sarcini în care ești angrenat în prima parte a lunii, va fi esențial. Dacă energia ta nu este în formă bună, iar unele colaborări te suprasolicită, vei avea de făcut unele modificări. Totuși entuziasmul generat de unele activități care îți plac te fac să investești mult timp și energie.

Tot ce vizează comunicarea, drumurile, negocierile sau dorința de a te conecta cu unele persoane este favorizat, însă Luna Nouă din Leu din 16 august te va împinge să iei decizii radicale în cazul relațiilor care nu mai funcționează. Mercur intră în retrogradare din 23 august, stimulând reevaluarea modului de colaborare sau interacțiune. Luna Plină din semnul tău din 31 august, în conjuncție cu Saturn, te determină să iei o poziție serioasă și tranșantă față de orice persoană sau relație nepotrivită, potrivit Cancan.