Leul este norocosul zodiacului. Topul zodiilor cu care trăiește o iubire de vis

Leul este norocosul zodiacului. Topul zodiilor cu care trăiește o iubire de vis Sursa foto: Arhiva EVZ

Zodia Leu este considerată una dintre cele mai norocoase zodii, dacă știe să se bucure de toate darurile vieții.

Destinul nativilor Leu, protejat de Soare și de lumină, este unul cu totul special. Prin moștenirea astrală, persoanele născute în zodia Leu vor fi mereu cu un pas înaintea tuturor.

Zodia Leu este zodie de Foc, cu tot ceea ce aduce el pozitiv: lumină, căldură, putere de a renaște, ambiția de a cuceri și stăpâni. Leul este marcat de Foc şi este un semn masculin, caracterizat prin acţiune, putere şi determinare. Un Leu nu va sta prea mult pe gânduri, neanalizând prea mult. Leul guvernează a cincea Casă a zodiacului, Casa Norocului şi a Plăcerilor, fiind legată de joc, petreceri, bani, câştiguri, entuziasm, creativitate.

Leii sunt firi curajoase, cinstite și determinate

Înainte de orice, nativii Leu sunt curajoşi şi cinstiţi. Ca personalitate, Leul este o fire deschisă, extrovertită, comunicativă şi impulsivă. Ca semn regal, are de-a face cu exuberanţa, conducerea și instinctul de cucerire.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cei care se apropie de Lei vor avea de-a face cu autoritatea lor, dar şi cu un simţ deosebit al răspunderii. Îți va fi greu să te ridici la înălţimea aşteptărilor unui nativ din zodia Leu. De aceea, Leii au puţini prieteni adevărați în viaţă. În dragoste, la fel, îşi găsesc mai greu perechea ideală.

Leul este zodia care îşi dedică cel mai mult viaţa unui ideal, pentru care luptă făcând sacrificii la care alţi nativi nu ar fi prea dispuși.

Cum iubește nativul Leu

Leii se dăruiesc cu totul alături de persoana potrivită și fac totul pentru relația lor. Când sunt îndrăgostiți cu adevărat, sunt parteneri fideli toată viața și vor depăși toate problemele. Au o nevoie constantă de atenţie şi afecţiune. Vor cere întotdeauna mai mult decât pot oferi în plan sentimental, dar ceea ce oferă e unic.

Afecţiunea unui Leu creşte în timp, pe măsură ce apar copii în viața lor. Se dedică mult vieții de familie cu trecerea anilor, și fac totul pentru cei dragi să fie fericiți și să aibă un trai cât mai bun. Pe de altă parte, ei cer devotament, adorație, iubire fără rezerve și, mai ales, o atenție constantă din partea soțului sau a soției, ceea ce uneori poate fi destul de obositor.

Topul zodiilor cu care Leul e cel mai compatibil

Compatibilitate Leu – Berbec

Relaţia dintre un Leu şi un nativ din zodia Berbecului are şanse maxime să fie armonioasă, stabilă şi plină de bucurie. Cei doi sunt la fel de ambiţioşi, în plus au concepţii similare despre dragoste şi viaţă.

Compatibilitate Leu – Leu

Sunt atraşi unul de celălalt din prima clipă, trăindu-și povestea de dragoste cu o pasiune intensă. Atenție însă, clipele de iubire pot fi distruse de certuri prea dese şi o ambiţie fără limite.

Compatibilitate Leu – Scorpion

Scorpionul cere respect, în vreme ce Leul are nevoie de adoraţie. Ar putea construi o căsnicie frumoasă, dacă ştiu să se pună de acord asupra intereselor materiale şi sociale.

Compatibilitate Leu – Săgetător

O relaţie de neuitat pentru Leu este aceea cu un nativ Săgetător, căci ambii sunt semne de Foc. Ideal ar fi ca cei doi să se cunoască la maturitate, în tinereţe fiind prea ocupaţi de carieră şi bani, notează Libertatea.