Reghecampf, probleme mari la Craiova. Cum speră să le rezolve

Reghecampf, probleme mari la Craiova. Cum speră să le rezolve Sursa foto: Arhiva EVZ

Andrei Ivan de la Universitatea Craiova a fost pus să joace pe o altă poziție, în care nu se simte bine. Ivan a fost mutat de pe aripa stângă pe cea dreaptă, dar nu mai are randamentul dorit. Reghecampf, pus în încurcătură la revenirea la Craiova.

Fostul internațional Laurențiu Reghecampf a recunoscut că există anumite probleme de disciplină în lotul celor de la Universitatea Craiova.

Antrenorul a relatat faptul că în ultimele zile a stat foarte mult de vorbă cu Alex Mitriță și Andrei Ivan, despre care sunt jucători cu o ”mare personalitate”, dar și ”pilonii echipei”.

În pauza competițională, Universitatea Craiova l-a adus la lot pe Alexandru Mitriță, care a fost pus să joace pe poziția lui Andrei Ivan, acesta fiind mutat de pe dreapta pe stânga atacului, fapt ce l-a nemulțumit.

Ne puteți urmări și pe Google News

„De multe ori când într-o echipă sunt doi jucători cu personalitate există anumite chestii. Eu nu vă ascund nimic și nu am ce ascunde. Se vede clar în anumite situații. Nu au probleme, nu v-aș minți. Sunt prieteni, se înțeleg. Au anumite momente când se vede această nemulțumire, dar din cauza faptului că nu le ies lucrurile în anumite momente. Dar nu e nimic în neregulă între Ivan și Mitriță. Și chiar am discutat cu ei foarte mult în aceste zile. Sunt pionii principali ai echipei, alături de Bancu, jucătorii cu experiență mai mare la echipă. Le-am trasat anumite responsabilități pentru că ei trebuie să conducă vestiarul. Antrenorul n-are influență mare în anumite momente din vestiar, deci trebuie să mă bazez pe jucătorii de valoare, jucătorii cu experiență, în momentul în care eu nu sunt pe lângă vestiar”, a declarat Laurențiu Reghecampf

Problemele de la Craiova vor fi reglate pe parcurs

Laurențiu Reghecampf a recunoscut că Ivan este mai bun pe partea dreaptă a atacului, dar nu a explicat de ce a luat decizia de a-l muta pe partea stângă.

Cu toate astea, antrenorul de la Universitatea Craiova a mai spus că pentru Ivan este nevoie de timp, pentru a se adapta la noua postură de joc, în cadrul echipei.

”Ivan, poate randamentul lui pe dreapta nu e ca pe stânga. Poate pe stânga se simte mai bine că intră în centru. Orice jucător care ratează, care trece printr-un moment mai dificil, e frustrat. Nu are treabă cu postul. Atât el cât și Mitriță pot juca oriunde în spatele vârfului. Ivan poate juca la nevoie și vârf. Într-adevăr poate randamentul lui e mai bun în stânga, dar încet încet o să reglăm aceste lucruri”, a adăugat mai precizat Laurențiu Reghecampf, la Fanatik Sport.

La ce echipe a renunțat Reghecampf pentru Craiova

După ce a plecat din Azerbaidjan, de la Neftchi Baku, Reghecampf a primit mai multe oferte de la echipe de top, pe care însă le-a refuzat.

El a povestit că a vrut să vină acasă, iar pentru asta a acceptat oferta de la Craiova.

”Eu, înainte să semnez cu Universitatea Craiova, aveam contract din Japonia, dar era valabil din luna ianuarie, pentru că se termină în decembrie campionatul din Japoinia. În plus, aveam și alte discuții, inclusiv din Arabia Saudită, dar cu echipe pe care nu mi-am dorit să mă duc să le antrenez, echipe mici, care în trei-patru luni de la începutul campionatului își vor schimba jucătorii și antrenorii. Așa se întâmplă, cunosc mentalitatea și ceea ce se întâmplă acolo. Mi-am dorit să vin acasă, la o echipă care își dorește cu adevărat să câștige un campionat. Am simțit lucrul acesta la Mihai, mai intens decât ultima dată, și in discuții, și în ceea ce face, și în cum se comportă”, a mai povestti Reghecampf.