Prinsă fără permis la volan, o „vedetă” de la noi sfidează pedeapsa. Poate o aude poliția

Prinsă fără permis la volan, o „vedetă” de la noi sfidează pedeapsa. Poate o aude poliția Sursa foto: Arhiva EVZ

O populară influenceriță de pe TikTok are mari probleme cu legea, după ce a fost prinsă pe drumurile publice la volan, însă fără a avea permis de conducere.

Este vorba despre Julia Nicola, o influenceriță de pe TikTok, cunoscută în special pentru investițiile sale în intervenții chirurgicale și pentru corpul ei tunat.

Bruneta s-a urcat la volan fără a avea permis de conducere

Deși a trecut prin momente dificile în viața sa, inclusiv o despărțire recentă de persoana cu care credea că va avea un viitor împreună, Nicola Julia se confruntă în prezent cu noi probleme legale. Acestea se referă la un incident petrecut cu doi ani în urmă, când influencerița a condus mașina fără a avea permisul de conducere.

Acesteia i s-a deschis un dosar penal pentru conducere fără permis auto.

Ne puteți urmări și pe Google News

Acum vreo doi ani am fost oprită pe dreapta de polițiști, nu aveam permis, am avut o urgență și a trebuit să mă urc eu la volan. M-a prins poliția, m-am dus la secție, mi-au cerut datele, au văzut că n-am permis.

Mi-au făcut dosar penal, abia după doi ani de zile mi-au dat pedeapsa”, a spus Nicola Julia.

Însă, nu faptul că ar putea ajunge după gratii o nemulțumește pe aceasta, ci munca în folosul comunității pe care trebuie să o facă. Tânăra afirmă că după ce a cheltuit peste 120.000 de euro pentru a-și modela corpul prin intervenții chirurgicale, nu ar putea să se implice în activități precum curățenia, măturatul sau plantarea de flori pe stradă, deoarece consideră că ar fi destul de jenant pentru ea.

„Pedeapsa e de trei ani cu supraveghere, un an cu suspendare și 140 de ore în folosul comunității. Singura chestie care mă deranjează pe mine și îmi este greu sunt orele alea de muncă în folosul comunității.

Îți dai seama că eu operată din cap până în picioare, la o investiție de 120.000 de euro, să te duci să dai cu mătura pe stradă sau să plantezi floricele e urât”.

Tiktokeriță, Nicola Julia

Tiktokerița prinsă fără permis de conducere la volan. Sursa: Instagram

Julia Nicola vrea să dea de permis

Ea își propune ca în viitorul apropiat să obțină permisul de conducere și să evite orice probleme legale. Recunoaște că întotdeauna a avut o atitudine mai rebelă și a încercat să facă doar ceea ce dorea, dar în prezent, își dorește cu sinceritate să evite greșelile și să își îndrepte comportamentul.

Eu nu am avut niciodată permis, mi-a plăcut să fiu mai rebelă. Acum trebuie să termin cât mai repede cu pedeapsa și să dau de permis, că mașină am, dar n-am permis. Caut bărbat cu permis, că eu am mașină, gen”, a mai zis bruneta pentru Spynews.ro.