Moartea misterioasă a unui cunoscut influencer. Și-a găsit sfârșitul în brațele iubitei

Moartea misterioasă a unui cunoscut influencer. Și-a găsit sfârșitul în brațele iubitei

Unul dintre cei mai importanți influenceri din Germania, care promova sportul, a murit la 30 de ani. Jo Lindner avea 9,5 milioane de followers pe Instagram. Moartea a survenit brusc, în brațele iubitei sale, înainte de un antrenament, se pare, din cauza unui anevrism.

Moartea influencerului de fitness Jo Lindner, unul dintre cei mai cunoscuți din Germania, în vârstă de 30 de ani, a fost o surpriză pentru toată lumea. Johannes Lindner, pe numele său real, era cunoscut pe rețelele de socializare sub pseudonimul „Joestethics”, având 9,5 milioane de followers pe Instagram.

Informația cu privire la decesul sportivului a fost făcută publică de iubita acestuia, Nicha și de prietenul său Noel Deyzel, pe Instagram. Moartea a survenit brusc, în timp ce se afla alături de iubită, înainte de un antrenament. Iar cauza ar fi un anevrism, o expansiune patologică a unei artere. Cu trei zile înainte de moarte, influencerul se plângea de dureri de gât, însă nimeni nu a făcut vreo legătură cu cee ace avea să urmeze.

„Eram în camera lui, mi-a pus lanțul la gât pe care mi l-a făcut cadou”, a povestit iubita sa

Ne puteți urmări și pe Google News

Potrivit spuselor sale, înainte de antrenament s-au îmbrățișat și s-au întins în pat. Iar în scurtă vreme acesta a murit chiar în brațele ei.

„Era în brațele mele, apoi totul s-a întâmplat mult prea repede”, a mai poestit iubita acestuia, Nicha.

Influencerul Jo Jo Lindner a murit în brațele iubitei

Influencerul Jo Lindner a murit subit, în brațele iubitei sale. Sursa foto; Instagram

Influencerul a urmat proceduri de curățare a sângelui

Moartea bruscă a influencerului german a atras atenția și datorită unor dezvăluiri legate de sănătatea sa. Cu trei săptămâni înainte de a muri, Jo Lindner a apărut într-un podcast, Raw Talk, unde a făcut o serie de comentarii pe diferite teme. A vorbit despre abuzul de substanțe la adolescenți, despre industria fitness-ului american, dar și despre o procedurile medicale la care s-a supus.

Jo Lindner a dezvăluit că a urmat o procedură de plasmafereză, prin care plasma nesănătoasă este schimbată cu plasmă sănătoasă sau cu un substitute. El a spus că astfel și-ar fi curățat sângele de metale grele și de alte substanțe nesănătoase.

„Am făcut curățarea sângelui de două ori. Am făcut plasmafereză care scoate metalele grele și toate chestiile astea”, a admis influencerul în podcast.

El a relatat că s-a supus acestei proceduri medicale după o serie de analize de sânge. În podcast a afirmat că la analizele de sânge i s-au descoperit cheaguri albe în artere, iar medicul i-a plasmafereza ca metodă de curățare a sângelui.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NICHAMON KHOMKAI (@immapeaches)