Ce se ascunde în spatele relației dintre Ema Oprișan și Romeo de la Insula Iubirii

Ce se ascunde în spatele relației dintre Ema Oprișan și Romeo de la Insula Iubirii Ispita Romeo s-a îndrăgostit de Ema de la Insula Iubirii. Sursa foto: Instagram

Romeo de la Insula Iubirii continuă să uimească telespectatorii cu declarațiile sale. În ciuda intenției inițiale de a testa cuplurile, tânărul a fost cucerit de Ema Oprișan.

Ema Oprișan și Romeo au petrecut din ce în ce mai mult timp împreună, asta după ce iubitul ei a făcut gesturi controversate cu ispita Daria.

În timp ce observa această situație, Ema s-a apropiat de ispita Romeo. Surprinzător este faptul că tânărul a venit inițial în emisiune cu intenția de a testa cuplurile, așa cum menționase la începutul producției de la Antena 1. Cu toate acestea, fără să-și dea seama, s-a îndrăgostit de Ema Oprișan.

Ispita Romeo, îndrăgostit de Ema Oprișan

În timpul unei discuții cu o altă ispită, Romeo a dezvăluit că este afectat să o vadă pe Ema suferind după partenerul ei, Răzvan. Cu o sinceritate neașteptată, Romeo a mărturisit că s-a îndrăgostit de brunetă, ceea ce a surprins pe toată lumea.

Ne puteți urmări și pe Google News

Seria dezvăluirilor neașteptate a continuat, deoarece Romeo a afirmat că este convins că Ema simte același lucru pentru el.

„Nu-mi place să o văd că suferă. Nu suport. Îmi pasă de ea și mă deranjează. Nu mă așteptam să simt așa ceva aici. Nu mă interesează ce simte ea, nu contează, dar eu sunt sigur pe ceea ce simt eu. M-am îndrăgostit pe Insula Iubirii. Nu am reușit acasă atâtea luni (…) Eu am zis că vin aici să mă distrez, dar uite. O plac, o plac foarte mult și nu știu de ce”, a mărturisit ispita Romeo.

Ema a fost extrem de enervată să-l vadă pe Răzvan distrându-se cu ispita Daria, iar această situație a dus la o confruntare tensionată, în urma căreia a plecat în lacrimi din ediția trecută de la Insula Iubirii. Însă, Romeo a intervenit și a fost de mare ajutor pentru Ema, oferindu-i sfaturi foarte bune, ceea ce a fost o surpriză plăcută pentru concurentă.

„Spre surprinderea mea, el mi-a spus azi că nu trebuie să iau o decizie radicală în ceea ce îl privește pe Răzvan. Și am fost așa surprinsă, că mă așteptam să spună să o terminăm, ca să se simtă el mai bine în anumite chestii. Chiar m-a surprins. A stat aseară cu mine când nu puteam să dorm și aveam atâtea gânduri”, a spus Ema despre Romeo.