Joburi cu salarii de 1.500 de euro. Sunt peste 300 de posturi vacante

Joburi cu salarii de 1.500 de euro. Sunt peste 300 de posturi vacante Salariu. Sursa foto: Juan Moyano | Dreamstime.com

Există locuri de muncă unde angajații pot câștiga în fiecare lună un salariu cuprinse între 1.100 și 1.500 de euro. În acest moment, puțin peste 300 de posturi sunt vacante pentru această poziție în România.

Un angajat pe poziţia de tehnician dentar câștigă în fiecare lună un salariu net cuprinse între 1.100 și 1.500 de euro. Ana Vișian, marketing manager al platformei de recrutare online BestJosb, a explicat că o carieră în domeniul tehnicilor dentare poate să fie foarte captivantă, mai ales, pentru că activitatea se desfășoară aproape într-un laborator.  De asemenea, cei interesați de acest loc de muncă vor fi la curent cu toate inovațiiile din domeniu și vor afla cât de alert este ritmul în lumea tehnicii dentare. Managerul a spus care sunt calitățile necesare pentru acest loc de muncă.

„O carieră în domeniul tehnicilor dentare, unde activitatea zilnică se desfăşoară preponderent într-un laborator, izolat de interacţiunea cu oamenii, poate fi extrem de captivantă, alimentată de ritmului inovaţiei digitale şi impactul pe care îl are asupra domeniului. Ca tehnician dentar, trebuie să te implici în manipularea diverselor materiale precum plasticul, răşinile, porţelanul şi chiar aurul, modelând şi construind un design unic pentru fiecare pacient în parte”, a explicat Ana Vișian.

Puțin peste 300 de locuri de muncă de tehnician dentar sunt vacante

Ana Vișian a mai adăugat că persoanele care au experiență în domeniul tehnicilor dentare vor fi apreciați la un viitor interviu. „Angajatorii caută pentru astfel de poziţii candidaţi care au finalizate studiile superioare în tehnică dentară si aparţin Ordinului Tehnicienilor Dentari Români. Totodată, experienţa în domeniu sub îndrumarea unui tehnician dentar cu experienţă este foarte apreciată. Salariul oferit este între 1.100 şi 1.500 de euro lunar”, a încheiat Ana Vișian.

Ne puteți urmări și pe Google News

Printre beneficiile extrasalarile și bonusurile speciale oferite pentru cei care ocupă un post de tehnician dentar se numără: bonusul de performanţă, tichetele de masă, asigurarea medicală la clinici private şi discount-ul la servicii stomatologice. Pentru poziția de tehnician dentar sunt 303 de posturi vacante pe platforbal BestJosb, dintr-un total de 35.000 de anunțuri de angare. Cele mai multe anunțuri pentru acest post sunt în Bucureşti, Ilfov şi Ploieşti, potrivit Ziarul Financiar.