Adrian Mititelu Jr. își răsfață iubita cu vacanțe scumpe. Locurile de vis în care a dus-o pe Oana Marica, fosta lui Marius Niculae

Adrian Mititelu Jr. își răsfață iubita cu vacanțe scumpe. Locurile de vis în care a dus-o pe Oana Marica, fosta lui Marius Niculae Adrian Mititelu Jr. Sursa foto: Arhiva EVZ

Adrian Mititelu Jr. și Oana Marica au o relație destul de discretă, punând preț pe timpul petrecut împreună. În ultimele luni, cei doi tineri au vizitat mai multe locații exclusiviste, iar acum se află în Grecia. Se pare că fiul patronului de la FCU Craiova nu se uită la bani atunci când vine vorba de iubita lui.

Adrian Mititelu Jr. și iubita sa, Oana Marica, au petrecut mai mult timp împreună, în vacanțe luxoase. În ultimele luni, cei doi au mers în trei locuri exclusiviste. În luna mai au mers în Marbella (Spania), apoi a urmat o vacanță în Monaco, iar acum cuplul postează imagini din Grecia.

Fiul patronului de la FCU Craiova o răsfață pe Oana cu cele mai scumpe vacanțe. Zilele trecute ei au ajuns în Santorini, apoi au plecat cu elicopterul în Mykonos. Adrian Mititelu Jr. și Oana Marica nu lipsesc de la nicio petrecere de pe „insula miliardarilor”, potrivit gsp.ro.

Adrian Mititelu Jr. și Oana Marica formează un cuplu discret. Deși gurile rele susțineau că povestea lor de iubire nu va dura mai mult de câteva săptămâni, cei doi sunt deja într-o relație de câteva luni și se pare că le este bine.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cine este Oana Marica, tânăra cu care se iubește Adrian Mititelu Jr.

Oana Marica duce o viață lipsită de griji. Tânăra deține un salon de înfrumusețare în zona de nord a Capitalei și conduce o mașină de lux, marca Bentley. Îi place foarte mult să călătorească, iar destinațiile exclusiviste sunt mereu printre primele sale opțiuni.

Tânăra are succes și pe rețelele de socializare, unde postează imagini provocatoare. În fotografii se poate observa că Oana Marica poartă bijuterii de zeci de mii de euro și genți din colecțiile marilor designeri. Se răsfață la cele mai scumpe restaurante și pare să nu ducă lipsă de nimic.

Înainte de a avea o relație cu Adrian Mititelu Jr., Oana Marica a fost logodită cu Marius Niculae. Relația lor a fost una tumultoasă, cu multe despărțiri și împăcări. Sportivul visa la o familie alături de tânără și chiar a cerut-o în căsătorie. S-au logodit, însă Oana Marica a renunțat la relația cu fostul fotbalist pentru a se întoarce la fostul iubit, un italian mai în vârstă și cu o situație financiară foarte bună, potrivit informațiilor de la vremea respectivă.