Panică la Hollywood. Accident pe platoul filmului Gladiator 2, în timpul unei scamatorii

Panică la Hollywood. Accident pe platoul filmului Gladiator 2, în timpul unei scamatorii Sursa foto: Facebook

Un accident a avut loc în timpul filmărilor de la Gladiator 2, în urma căruia șase persoane implicate în producție au fost rănite. Echipele de siguranță și medicale aflate la fața locului au intervenit imediat. Din fericire, rănile nu le pun viața în pericol.

În timpul filmărilor de sâmbătă pentru următorului film „Gladiator”, care va fi continuarea filmului câștigător al premiului Oscar pentru cel mai bun film din 2000, a avut loc un accident.

Incidentul s-a petrecut în timp ce era filmată o secvență de cascadorie. Echipele de siguranță și cele medical au intervenit repede, astfel încât rănile să nu le pună în pericol viața persoanelor implicate în producție.

„În timp ce filmau o secvență de cascadorie cu un plan atent stability, pe platoul de filmare a continuării filmului „Gladiator” a avut loc un accident în care mai mulți membri ai echipei au suferit răni care nu le pun viața în pericol”, a transmis  un purtător de cuvânt al Paramount Pictures, într-o declarație pentru CNN.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Echipele de siguranță și serviciile medicale complete de la fața locului au putut acționa rapid, astfel încât cei care au fost afectați să primească imediat îngrijirile necesare. Cu toții sunt în stare stabilă și continuă să primească tratament”, au menționat reprezentații studioului.

Accident pe platourile de filmare Gladiator 2. Șase persoane au suferit arsuri

Sâmbătă, pe platoul de filmare din Maroc, un accident a avut loc în timpul unei scene de cascadorie. Șase persoane implicate în producție au fost rănite. Echipele medicale au intervenit imediat și le-au dat tratament pentru arsuri.

„Sănătatea distribuției și a echipei este de cea mai mare importanță pentru noi și avem proceduri stricte de sănătate și siguranță în toate producțiile noastre. Vom continua să monitorizăm situația și să luăm toate măsurile de precauție necesare pe măsură ce reluăm producția”, se mai arătă în declarația purtătorului de cuvânt al Paramount.

Filmul Gladiator 2 este regizat de Ridley Scott, care a fost regizor și la primul film. Atunci protagonistul a fost Russell Crowe, care a obținut un premiu Oscar pentru cel mai bun actor pentru acest rol. Noul film îi aduce în distribuție pe Connie Nielsen și Derek Jacobi, membri ai distribuției din „Gladiator”.

Continuarea celebrului film îi va avea ca protagoniști pe noii veniți în franciză Paul Mescal, Pedro Pascal, Denzel Washington și pe Joseph Quinn, starul debutant din „Stranger Things 4”.