Cine era băiatul care și-a dat foc în preajma unui liceu din Râmnicu Vâlcea și care este motivul pentru care a recurs la un astfel de gest

Cine era băiatul care și-a dat foc în preajma unui liceu din Râmnicu Vâlcea și care este motivul pentru care a recurs la un astfel de gest Sursa foto: INQUAM PHOTOS

Marți dimineață, în apropierea unui liceu din Râmnicu Vâlcea, un băiat și-a dat foc. Autoritățile au intervenit prompt, iar pompierii au reușit să stingă focul.

Update: 

Se pare că băiatul care și-a dat foc în apropiere unui liceu avea numai 19 ani, iar jocurile de noroc l-au împins să facă un astfel de gest. Tânărul ar fi recurs la gestul extrem după ce ar fi pierdut 3.000 de lei la păcănele.

Conform informațiilor, tânărul ar fi mers la o benzinărie de unde a luat 1,5 litri de benzină, s-a întors în faţa liceului, acolo unde este şi o sală de jocuri de noroc, unde s-a stropit cu benzină şi s-a autoincendiat, însă din nefericire, nu a mai putut fi salvat.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pompierii din Vâlcea au fost alertați puțin înainte de ora 9.00 că o persoană și-a dat foc în zona Liceului Economic în Râmnicu Vâlcea. Pentru bărbatul în cauză nu s-a mai putut face nimic, iar decesul lui a fost declarat.

Un bărbat și-a dat foc lângă un liceu din Râmnicu Vâlcea

„Imediat, la fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă şi o autospecială de intervenție rapidă, din cadrul Gărzii de Intervenție Râmnicu Vâlcea, precum și o ambulanță aparținând SAJ, cu medic. Pompierii militari au acționat de urgență pentru stingerea incendiului. Din păcate, a fost declarat decesul de către medicul prezent la fața locului”, a informat ISU Vâlcea.

Bărbatul nu a reușit să fie identificat până în prezent, însă continuă cercetările în acest caz, potrivit Mediafax.

Această metodă este folosită din ce în ce mai des. Spre exemplu, pe 10 mai, un bărbat a vrut să se răzbune pe iubita lui așa că a turnat benzină pe ea și i-a dat foc. Femeia a reuşit să stingă flăcările, suferind arsuri la o mână, dar a sesizat autorităţile.

„La data de 10 mai a.c., în jurul orelor 01:46, poliţiştii oraşului Otopeni au fost sesizaţi prin apel 112 de către o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliul din comuna Dascălu, oraşul Otopeni, concubinul acesteia a turnat benzina peste ea şi a dat foc la un burete”, a transmis, miercuri, IPJ Ilfov.

Un bărbat și-a dat foc în propria casă

De asemenea, un bărbat și-a dat foc în propria casă, în luna aprilie a acestuia an. În urma incendiului, camera din care a izbucnit incendiul a fost făcută scrum. Bărbatul a scăpat cu viață, dar a ajuns cu arsuri la spital. Omul este cunoscut cu probleme psihice, iar familia și vecinii sunt disperați.

La momentul în care a pus focul, bărbatul era singur în apartament. Fiica lui era plecată la petrecerea de majorat a băiatului ei. Nu e prima dată când se întâmplă aşa ceva, potrivit autorităților.