Giulia Anghelescu nu vrea să meargă în vacanțe de lux. De ce noua concurentă de la „America Express” nu alege destinații exotice

Giulia Anghelescu nu vrea să meargă în vacanțe de lux. De ce noua concurentă de la „America Express” nu alege destinații exotice Sursă foto: Instagram

Giulia Anghelescu este una dintre vedetele care a acceptat provocarea de a participa la „America Express”. Cântăreața este dornică de a experimenta lucruri noi și de a vedea cum este traiul cu puține lucruri. Artista a dezvăluit că nici nu îi plac vacanțele de lux.

Giulia Anghelescu a mărturisit că nu îi place să meargă în vacanțe de lux deoarece pentru ea o vacanță reușită este cea în care are alături de ea familia sau prietenii ei. Artista a mai adăugat că amintirile frumoase pot fi create oriunde, indiferent de nivelul de lux pe care îl alegi. Noua concurentă de la „America Express” a subliniat că a încercat să le transmită și copiilor ei această idee.

Sursa: arhiva EVZ

„Noi nu suntem neapărat genul de familie care să își dorească să meargă în locuri exotice. Consider că amintiri frumoase poți să îți creezi oriunde. Importantă este compania, nu locația. Vrem să învățăm copiii să se bucure și de locațiile care nu sunt de cinci stele. De cele mai multe ori nu alegem hoteluri extrem de luxoase”, a declarat Giulia. Vedeta a a dezvăluit că a încercat să își învețețe copii care este valoarea banilor și cum ar trebui să îi cheltuiască pentru ca în viitor să poată avea parte de tot ceea ce își doresc, potrivit Fanatik.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu participă la America Express

Giulia Anghelescu va face pereche alături de Vlad Huidu la „America Express” înainte de a merge în orice altă vacanță. Cei doi au acceptat provocarea de a porni doar în câteva zile pe Drumul Soarelui alături de celelalte opt echipe. Toți concurenții se vor lupta pentru premiul de 30.000 de euro. Giulia și Vlad, fratele celebrului prezentator de televiziune de la Prima TV Șerban Huidu, s-au căsătorit în urmă cu mai bine de 10 ani și au împreună doi copii, pe Sabina Antonia, în vârstă de 11 ani, și pe Eduard Mikael, în vârstî de opt ani.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Suntem un cuplu extrem de unit care a trecut prin multe încercări, așa că nu ne speriem prea ușor de obstacolele care vor apărea în calea noastră. Suntem motivați să dăm tot ce avem mai bun în această emisiune concurs. Ne dorim mult să ne descoperiți exact așa cum suntem în viața de zi cu zi. Noi suntem the badass couple așa că să înceapă America Express”, a spus Giulia Anghelescu despre participarea la emisiunea de la Antena 1. Cântăreața este sigură că ea și soțul ei vor fi sprijiniți de întreaga familie.