Ilinca Vandici, amenințată de iubita lui Andrei Neacșu. Prezentatoarea, forțată să semneze actele de divorț

Ilinca Vandici, amenințată de iubita lui Andrei Neacșu. Prezentatoarea, forțată să semneze actele de divorț Sursa foto: captura video

Ilinca Vandici a confirmat zvonurile că ea și soțul s-au despărțit de curând. Cei doi nici nu mai locuiesc împreună. Noi detalii despre căsnicia vedetei de la Kanal 2 au fost făcute publice. Prezentatoarea de televiziune ar fi fost luată în derâdere de noua iubită a lui Andrei Neacșu.

În ultimele zile au existat mai multe zvonuri că Ilinca Vandici și Andrei Neacșu s-au despărțit. Vedeta de la Kanal D a confirmat toate informațiile apărute în spațiul public. Persoane apropiate de fostul cuplu spun că fostul soț al Ilincăi Vandici deja și-a găsit o nouă iubită. Noua femeie din viața lui Andrei Neacșu insistă destul de mult ca omul de afaceri să divorțeze cât de mai repede de prezentatoarea de televiune.

Noua iubită a lui Neacșu chiar a sunat-o pe Ilinca Vandici și ar fi ameninațat-o să semneze actele de divorț. Mai mult decât atât, cei doi se cunosc de aproape doi ani, perioadă în care au devenit din ce în ce mai apropiați. O persoană apropiată de fostul cuplu a mai spus că toți cei care o cunosc foarte bine pe Ilinca Vandici știu că ea și soțul ei sunt separați de un an de zile.

„Prietena nouă a lui Andrei ar fi sunat-o pe Ilinca și ar fi amenințat-o că o face de râs prin presă dacă nu îi acordă lui Andrei divorțul. Acea fată cică a amenințat-o, a înjurat-o și a făcut-o în toate felurile pe Ilinca. Cei din jurul ei, toți știau că Ilinca, de vreun an de zile, stă despărțită de soțul ei, adică fac doar așa activități de ochii lumii împreună, dar ei de aproape un an de zile nu mai au treabă de nicio culoare”, a spus o persoană apropiată de prezentatoarea de televiziune, potrivit Click.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ce spune Ilinca Vandici

Prezentatoarea de televiziune a încercat să ascundă problemele din mariajul ei. Mai mult decât atât, a încercat să salveze căsnicia pe care a avut-o cu Andrei Neacșu. Cei doi au fost într-o vacanță în Mexic, la finalul anului trecut, dar toate eforturile au fost în zadar. Afaceristul a plecat din locuința conjugală și stă acum într-un apartament din zona de nord a Capitalei. Ilinca Vandici a rămas alături de Zian, copilul pe care îl are cu Andrei Neacșu, și soacra sa în vila din Tunari.

„Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă după o îndelungată reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu. În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie”, a scris Ilinca Vandici pe Facebook.