FCU Craiova a câștigat la limită în fața celor de la FC Argeș. Un joc fără prea mari emoții, dar și fără spectacol

FCU Craiova a câștigat la limită în fața celor de la FC Argeș. Un joc fără prea mari emoții, dar și fără spectacol Sursa: Facebook

Meciul de la Craiova, dintre FCU și FC Argeș a fost câștigat de craioveni cu scorul de 2-1. Câteva faze de remarcat au fost și cele care au adus victoria pentru FCU, într-un joc fără o miză prea mare. După acest meci, Argeșul rămâne în zona roșie a clasamenului, fiind în pericol de retrogradare.

Craiovenii au jucat bine în prima repriză, când au reușit să înscrie de două ori, prin golurile lui Aurelian Chițu. Primul gol a venit în minutul 13, după o pasă la punct fix trimisă de Bauza.

Tabela de marcaj a arătat doi la zero în minutul 31, după o altă pasă bine plasată, expediată de George Ganea.

În repriza a doua, FC Argeș a înscris în minutul 59, printr-un gol dat cu capul, de atacantul Zebic, în urma unui corner executat perfect de Calcan.

Ne puteți urmări și pe Google News

În timpul meciului a avut loc și o fază mai dură, care a fost sancționată de arbitru Marian Barbu, direct cu cartonaș roșu, anulat ulterior. Danny Henriques l-a faultat dur pe Jobello, dar, după consultarea VAR, arbitrul Marian Barbu a decis să anuleze măsura dictată anterior.

Argeșul mai speră să se salveze

În minutul 90+6 fundaşul lui FC Argeş, Turda a primit cartonaș roșu după ce a comis un fault dur, din poziția de ultim apărător.

După acest meci, FCU s-a stabilizat într-o poziție a clasamenului de unde nu are nicio emoție legată de retorgradare.

De partea cealaltă, Argeșul se află pe poziţia a 9-a, penultima în clasament, cu 21 de puncte şi păstrează încă şanse de evitare a retrogradării directe şi de intrare la baraj. Echipa trebuie să se concentreze mai mult pe următoarele două etape din campionat pentru a obține două victorii care să le asigure rămânerea în prima competiție națională de fotbal, scrie News.

Echipele:

FCU CRAIOVA: R. Popa – R. Negru, Duarte, Danny Henriques (Sidibe 88), Mascarenhas - D. Albu, V. Achim – Baeten (Bahassa 46), Bauza, G. Ganea (van Durmen 83) – A. Chiţu. ANTRENOR: Nicolo Napoli

FC ARGEŞ: Straton - Jakolis, Turda, Brendon Da Silva (Koubemba 79), Rizzi - Mimito Biai (Y. Pîrvu 46), Zebic, G. Creţu (Jobello 46) - Calcan, Garita, Bertrand (Bassong 46). ANTRENOR: Bogdan Vintilă

Cartonaşe galbene: Baeten 45+1, Duarte 77. Mascarenhas 90+2 / Brendon Da Silva 18, Zebic 75, Bogdan Vintilă 77, Calcan 87

Cartonaş roşu: Turda (FC Argeş) min. 90+6

Arbitri: Marian Barbu - Mihai Marius Marica, Stelian Slabu – Szabolcs Kovacs

Arbitri VAR: Istvan Kovacs - Alexandru Cerei

Observator: Cristian Nica