Una din câștigătoarele Masterchef, implicată într-un grav accident rutier. A fost la un pas de moarte

Una din câștigătoarele Masterchef, implicată într-un grav accident rutier. A fost la un pas de moarte Poliție. Sursa foto: Martin Brayley | Dreamstime.com

Una dintre câștigătoarele concursului Masterchef a fost implicată într-un grav accident rutier. Aceasta a povestit că a fost la un pas de moarte și că încă este în stare de șoc. Mașina ei este complet distrusă.

Aida Parascan, una dintre câștigătoarele Masterchef, a fost implicată într-un accident rutier, în zona Pasarelei Nehoiu, unde s-a răsturnat cu mașina. Ea a povestit că mergea incidentul s-a întâmplat în timp ce mergea la un eveniment din Buzău.

Aida a mai spus că a fost la un pas de moarte, dar că centura de siguranță a salvat-o.

„Acum 2 ore aș fi putut să-mi pierd viața dacă nu aveam centura de siguranță! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru viață! Și DA, ne vedem la Bacău, a fost salvată mare parte din munca mea, iar Duminică deși cu câteva zgârieturi voi ține conferința! Atâta timp cât sunt în viață voi lupta să aduc Lumina pe Pământ!”, a spus aceasta pe Facebook.

Ne puteți urmări și pe Google News

Aida Parascan este șocată

Accidentul s-a produs pe DN2E85, la intrarea în municipiul Buzău, dinspre Hanul lui Țintă. La scurt timp după incident, Aida Parascan a declarat că este șocată și că nu înțelege nici acum ce s-a întâmplat.

„E groaznic prin ce trec acum. Am fost implicată într-un accident de mașină foarte grav. Eram cu o prietenă în mașină, în acele momente negre pentru că amândouă trebuia să ajungem la o conferință de spiritualitate si mergeam spre Bacău liniștite. Însă, într-un moment negru, prietena mea s-a dat în dreapta cu mașina să o depășească alt autoturism, iar atunci când s-a dat în dreapta a ajuns într-un șanț. Ne-am rostogolit de trei ori pe șosea. Sunt în stare de șoc. Dacă nu mergea cu 50 la oră aș fi murit. Primul lucru pe care l-am simțit a fost un parbriz în cap. Dacă nu aveam centura, era daună, muream într-o secundă. Nici nu îmi găsesc cuvintele în aceste momente”, a declarat Aida Parascan pentru Click.

Și Florin Urasche, prietenul Aidei, a vorbit despre accident. El a declarat că aceasta se simte bine și că totul se va rezolva.