Ce își dorește Irinel Columbeanu cadou de ziua lui. Doar Monica îi poate îndeplini dorința

Ce își dorește Irinel Columbeanu cadou de ziua lui. Doar Monica îi poate îndeplini dorința Sursa foto: Irinel Adrian Columbeanu / Facebook

Se apropie ziua de naștere a lui Irinel Columbeanu, așa că omul de afaceri se gândește deja ce își dorește să primească cadou pe 27 mai.

„Nu am habar când mai vine Irina, eu le invit pe amândouă dar, normal, tot Monica hotărăște când. Într-adevăr, să o văd pe Irina ar fi cel mai frumos cadou”, a spus Irinel Columbeanu. „Într-adevăr, să o văd pe Irina ar fi cel mai frumos cadou pe care l-aș putea primi”, a mai explicat fostul om de afaceri. Acesta s-a căsătorit cu Monica Gabor în 2006, iar în anul 2011 a divorțat. În urma acestei căsătorii a venit pe lume Irina, care în acest moment stă în America

Irinel Columbeanu e cu gândul tot la Oana 

După ce a divorțat, omul de afaceri a fost mereu înconjurat de femei frumoase, doar că poveștile lui de dragoste nu au fost întotdeauna de lungă durată. Cea care i-a pus capac după căsătoria cu Monica, a fost Oana, o femeie înaltă și cu păr lung, așa cum era și fosta lui soție. Chiar dacă au trecut trei ani de la despărțirea de Oana, omul de afaceri a rămas cu gândul la ea. Irinel Columbeanu, o caută în continuare pe fosta lui iubită, în zadar însă. Cu toate astea chiar dacă a avut mai multe relații eșuate, fostul soț al Monicăi Gabor nu își pierde speranța și speră că va găsi o femeie potrivită lui la un moment dat.

„Momentan, sunt singur în continuare, dar nu îmi pierd speranța că voi găsi pe cineva. Nu s-a terminat lumea de fete frumoase. Mai sunt! Cu Oana, fosta iubită, de care m-am despărțit în 2020, cred, cam așa, am mai vorbit cu ea, prin mesaje, nimic mai mult. Oana mi-a rămas la inimă și acum. Bineînțeles că eu o caut, îi trimit eu mesaje ei, nu ea mie, pentru că eu sunt un gentleman. Așa trebuie să facă un bărbat galant”, a explicat Columbeanu. 

Ne puteți urmări și pe Google News