Românii au talent 2023. Cine sunt primii cinci concurenți care intră în Marea Finală. Reacția lui Bobonete

Românii au talent 2023. Cine sunt primii cinci concurenți care intră în Marea Finală. Reacția lui Bobonete Sursă foto: Pro Tv

Vineri, 28 aprilie, 12 concurenți au dat testul în fața celor de acasă, în prima semifinală live a sezonului 13 Românii au talent. De asemenea, jurații au propus două nume pentru premiul de originalitate: Oleg Spînu și Bianca Avram.

Curajoșii serii de vineri de la Românii au talent au fost: Albert Gugulan, Amira Olosutean, Andrei Gîrjob, Bad Salsa, Bianca Avram, Florin Zgăvârdici, Gabriel Mardale, Monique Family, Oleg Spînu, Rareș Prisacaru, Sânziana Iani și Mihai Adrian și Teodora Vasilichi. Jurații le-au adresat concurenților câteva cuvinte, înainte de a dezvălui care sunt cei cinci finaliști:

Andra: „A fost o seară senzațională datorită talentului vostru”

A intervenit si Mihai Bobonete după comentariul făcut de Andra: „Vă mulțumesc la rândul meu pentru că m-ați plimbat prin emoții de la copilărie până în viața de astăzi. Ați fost toți minunați”. De asemnea, jurații au propus două nume pentru premiul de originalitate: Oleg Spînu și Bianca Avram

În cele din urmă, românii și-au votat favoriții, iar rezultatul a fost următorul. Cei cinci concurenți care s-au calificat în Marea Finală sunt:

Ne puteți urmări și pe Google News

1.  Bianca Avram 2. Albert Gugulan 3. Rareș Prisacariu 4.  Oleg Spînu 5. Monique Family

Cine sunt primii cinci concurenți care intră în Marea Finală

1. Bianca Avram care a primit ropote de aplauze pentru numărul impresionant de dans contemporan. Bianca și-a descoperit pasiunea pentru dans modern în clasa a II-a, urmând ca în clasa a IX-a să se înscrie la liceul de coregrafie, acolo unde a făcut balet și dans contemporan. Ulterior, tânăra a realizat că ar avea nevoie și de gimnastică pentru că momentele ei să fie cu adevăraț unice, astfel a urmat și această disciplină timp de un an.

2. Albert Gugulan a impresionat publicul și juriul cu momentul său la pian în care a interpretat magistral o compoziție Franz Liszt. Albert Gugulan moștenește acest talent atât din partea mamei, cât și din partea tatălui, care cânta la acordeon, iar mama este solistă vocală. De asemenea, străbunicul său a fost un violonist consacrat.

3. Rareș Prisacariu a impresionat cu un poem cutremurător: „Am venit să culeg visele voastre”. Rareș a început să învețe poezii de la Școala Populară de Artă. A învățat atât de multe, încât le-a pierdut numărătoarea. Când se vă face mare vrea să fie actor și să joace mai multe roluri: violonist, profesor, preot, cântăreț sau președinte. La preselecții, jurații au rămas fără cuvinte după monologul rostit de puștiul în vârstă de 7 ani pe scena talentelor.

4. Oleg Spînu a avut o interpretare de excepție, cu o piesă pe care i-a dedicat-o mamei lui. Oleg Spînu vine din Republica Moldova și este este singurul artist din familie. Cântă la vioara, chitară, fluier, saxofon, dar și cu vocea. Este cunoscut în Chișinău și în toată Moldova, chiar și în România și este adesea chemat la petreceri private ca invitat special.

5. Monique Family a deschis show-ul cu un dans incendiar. Copiii din grupul Monique Family sunt elevi ai școlii de dans „Monique”. Sunt 7 grupe avansate și din acestea au fost selectați cei mai buni copii, cei mai competitivi, cei care nu lipsesc des de la cursuri, cei care au atitudine și care au putut face față acestei provocări. Tematica spectacolului a fost construită după filmul celebru „The Greatest Showman”, iar coregraful grupului este Monica Avram.

„Nebunie curată ce văd aici. Este trupa de dans a lui Bruno Mars,” a spus la final Andi Moisescu.

Surasa: protv.ro.