Un bărbat a stârnit o dispută după ce a întrebat la cât timp după aterizarea avionului ar trebui să te ridici de pe scaun

Un bărbat a stârnit o dispută după ce a întrebat la cât timp după aterizarea avionului ar trebui să te ridici de pe scaun Pasageri. Sursa foto: Arhiva EVZ

A ajunge la timp la îmbarcare poate fi o cursă pentru viață. De asemenea, regulile care există pentru călătoria cu avionul pot fi ușor interpretabile de către mulți. Astfel, este ușor de înțeles de ce un pasager a stârnit o dispută după ce a întrebat la cât timp după ce aterizează avionul se poate pregăti de debarcare.

Din motive pe care nu le-a explicat, bărbatul a dezvăluit că preferă să aștepte. „Nu mă ridic în momentul în care aterizează avionul. Aștept până când majoritatea oamenilor au coborât”, a scris el.

Când a fost chestionat cu privire la raționamentul din spatele poziției sale ferme, pasagerul a adăugat: „Nu sunt prost”. Cu toate acestea, nu toată lumea procedează la fel. Deși unii utilizatori au fost de acord cu sugestia sa, un altul a scris: „Trebuie să fiu printre primii”. „Este singurul lucru logic de făcut. Toată lumea ajunge să se împingă ca să coboare mai repede”.

Debarcarea din avion

În februarie, vedeta Tv Batsheva Haart, care a jucat în My Unorthodox Life, a postat un videoclip pe TikTok în timp ce aștepta să coboare din avion. În videoclip, pasagerii se ridicau în timp ce Batsheva rămânea așezată. „ Prefer să stau să aștept pe scaun decât să aștept în picioare”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cu toate acestea, nu toată lumea a crezut că vedeta a abordat corect situația. Unii au spus că sunt de acord cu ea, în timp ce alții au explicat care ar putea fi motivele pentru care oamenii se grăbesc. „Unii oameni au escale scurte și nu au timp să stea și să aștepte”, a răspuns cineva. Alt utilizator a spus: „Unii dintre noi avem probleme cu spatele. Nu are nimic de-a face cu a coborî mai devreme din avion", potrivit Mirror.co.uk.