Anamaria Prodan împărtășește cum arată pentru ea „un bărbat adevărat” și modelul pe care l-a avut în tatăl său

Anamaria Prodan împărtășește cum arată pentru ea „un bărbat adevărat” și modelul pe care l-a avut în tatăl său Sursa foto: Facebook/ Anamaria Prodan

Deși Anamaria Prodan s-a prezentat mereu ca o femeie puternică, capabilă să facă față oricărei provocări, recent aceasta a dezvăluit latura sa mai vulnerabilă. Totodată, ea a descris modelul perfect de bărbat, pe care l-a avut în tatăl ei.

Anamaria Prodan s-a descris ca fiind cel mai sensibil om de pe pământ și care plânge cel mai mult, în ciuda imaginii pe care a expus-o mereu în spațiul public. Aceasta spune că îi este mereu greu să devină sensibilă de față cu alți oameni, iar atunci când se întâmplă, își aduce mereu aminte de tatăl ei, care a fost un model și un bărbat ideal.

Spre dezamăgirea mea, am „vândut” toată viața bărbatul Anamaria Prodan. Ceea ce ai văzut tu, poate tatăl meu și foarte puțini oameni au înțeles. Da, eu sunt cel mai sensibil om de pe mapamond. Eu plâng cel mai mult de pe mapamond. Eu iubesc cu o forță fabuloasă. Dar nu găsisem bărbatul.

Eu mă blochez câteodată, când trebuie să o las pe Anamaria să iasă din dărâmături. Și încet, încet îmi iese că îmi aduc aminte de taică-miu”, a zis aceasta.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cum arată bărbatul ideal pentru Anamaria Prodan

În viziunea impresarei, bărbatul ideal trebuie să fie educat, deoarece acest aspect contribuie la crearea unei căsnicii fabuloase. „Bărbatul ideal trebuie să fie puternic din toate punctele de vedere. Nu vorbesc de statură, nu vorbesc de putere financiară. Vorbesc de el ca om. Cred că educația unui bărbat pune bazele unei construcții trainice și al unei căsnicii fabuloase”, a explicat Anamaria Prodan.

Impresara și-a adus aminte și de tatăl ei, despre care a avut doar cuvinte de laudă și despre care a spus că a fost un bărbat care și-a iubit familia nespus și care și-a susținut mereu soția să facă ce vrea.

„Am avut un tată superb. Un tată incredibil. Modelul meu în viață. Era omul care și-a divinizat familia, care și-a divinizat soția. A ridicat-o și a susținut-o ca nimeni altul. Nu a lăsat-o să facă absolut nimic față de ceea ce știa ea”, a declarat Anamaria Prodan.

Gătea, spăla, călca, creștea copiii, o ajuta pe ea, o alinta. Ceva unic. M-a învățat întotdeauna că orice ar fi, familia este soțul tău. Nimeni altcineva”, a mai spus ea, potrivit româniatv.net.