Anda Adam, după ce a fost aspru criticată de fani. Mesaj dur pentru cârcotași

Anda Adam, după ce a fost aspru criticată de fani. Mesaj dur pentru cârcotași Anda Adam. Sursa foto: Instagram

De curând, Anda Adam a fost aspru criticată pentru că s-a îngrășat, iar aceasta le-a oferit un răspuns pe măsură. Vedeta a declarat că s-a săturat de cârcoși și că nimeni nu are dreptul să judece.

Anda Adam a declarat de mai multe ori că este foarte atentă la ce mănâncă pentru a își menține silueta. Cu toate astea, fanii i-au spus că s-a îngrășat și că trebuie să facă ceva pentru a scăpa de kilogramele în plus. Aceasta le-a transmis că oamenii nu vor fi niciodată mulțumiți și că se simte foarte bine așa cum este.

„Mă, cârcotașilor, deci, fiți atenți! Când sunt așa, un pic mai Beyonce, nu-i bine. Când sunt prea slabă, iar nu-i bine! Dacă pun filtru, iar nu-i bine! Uite, acum sunt la sală, nu sunt nici machiată, n-am nici filtru, am tricoul ăsta, cu mesaj pentru toate domnișoarele, poate fata și cred că sunt foarte ok.Și ce crezi? Au dispărut și ridurile, și kilogramele! Și e făcută filmarea acum, duminică, la ora 19. Vă pup și vine piesa aia cu Tzancă și lăsați comentariile că toți ascultați manele. Și oricum, piesa noastră nu e manea, ca idee, este un trap, dar o să vă placă tare și o să o auziți în club. Și astăzi lucrez fesieri și fac și o serie cu voi, aici, ca să vedeți că, dacă e duminică, trebuie să te menții în formă.

Ne puteți urmări și pe Google News

O savarină nu am voie și eu să mănânc, că iau două kilograme și mă ceartă lumea asta! Tu mă placi așa și cu două kilograme în plus, nu? Soțul a zis că mă place, deci e ce trebuie!”, a spus Anda Adam pe rețelele de socializare.

Anda Adam a pozat în Playboy

În trecut, Anda Adam a pozat și în Playboy. Vedeta a declarat că nu regretă decizia luată și că a fost o experiență. La momentul respectiv, și Dan Capatos a fost impresionat de pictorialul artistei.

,,Avea o manie să nu stea nimeni în spatele ei. În conceptul editorial al acestui pictorial, la un moment dat o fotografie este cu o bară de duș… O așezăm într-o cadă și îi punem o bară de duș între… fese.”, a mărturisit Dan Capatos.