Evenimentul Zilei > Monden > Dive din România pe care revista Playboy le-a făcut celebre. Puțină lume își mai amintește că au pozat nud. Foto
Dive din România pe care revista Playboy le-a făcut celebre. Puțină lume își mai amintește că au pozat nud. Foto

Dive din România pe care revista Playboy le-a făcut celebre. Puțină lume își mai amintește că au pozat nud. Foto

Revista Playboy a reprezentat multă vreme o rampă de lansare pentru tinerele dornice de afirmare. Multe dive ale showbiz-ului românesc de astăzi s-au lăsat fotografiate în cele mai indecente ipostaze, însă puțină lume își mai amintește acest lucru.

Cu siguranță le urmărești la TV, sau în mediul online, însă nu știi că s-au făcut cunoscute pozând în revista Playboy. Anii au trecut și timpul le-a dovedit că au luat cea mai bună decizie

Cinci vedete care s-au dezbrăcat pentru revista Playboy

1. Andreea Antonescu

În 2002, pe când nu avea nici 20 de ani împliniți, Andreea Antonescu s-a decis să renunțe la inhibiții și să pozeze în ipostaze provocatoare. Cu toate că era deja celebră, fiind în trupa „Andre”, vedetei nu i-a stricat ceva mai multă afirmare. Vezi FOTO AICI.

2.  Andreea Bănică

Sinceră și extrem de asumată, Andreea Bănică a recunoscut că i-a fost extrem de greu să pozeze în celebra revistă, însă a acceptat fiind conștientă că o va ajuta în carieră acest pas.

”Inițial n-am vrut să pozez. Eu nu făcusem niciodată plajă topless până atunci, deși am fost crescută la mare, la Techirghiol. La mine ea așa, totul până la lenjeria intimă. Lucian, soțul meu, a vorbit cu tatăl meu, au complotat împreună ca să mă convingă. Mi-au spus că este foarte bine pentru cariera mea să pozez. Dar ședința foto a fost un șoc pentru mine. Lucian îmi spusese că va fi mereu lângă mine, că nu va fi de față decât fotograful. Dar tot nu m-am dezbrăcat de tot, mi-au scos bikinii în photoshop”, spunea Andreea Bănică în Click! în urmă cu mai mulți ani. Vezi FOTO AICI.

3.  Loredana Groza

Loredana Groza a fost mereu o nonconformistă, astfel că nu i-a fost prea greu să renunțe la haine. Pentru apariția din 2000 în revista cu iepuraș, Lori a încasat 12.000 de euro, o sumă deloc de neglijat pentru acele vremuri. Vezi FOTO AICI.

4. Oana Zăvoranu

Diva a vrut să fie memorabilă, astfel că și-a arătat calitățile fizice chiar în Joia Mare. Oana Zăvoranu le-a arătat fanilor sânii săi proaspăt măriți. Cu toate că a făcut senzație cu pictorialul incendiar, Zăvo n-ar fi încasat niciun ban pentru acea apariție. Vezi FOTO AICI.

5. Roxana Dobre

Da, da, ați citit bine! Actuala soție a lui Florin Salam a fost iepuraș Playboy. Iar aceasta nu a fost singura ei apariție  nud. Roxana Dobre a mai pozat și pentru Gazeta Sporturilor. Vezi FOTO AICI.

Capatos: „Produsele Playboy 100%”

Înainte de a intra pe micile ecrane cu show-uri de noapte pline de momente controversate, Dan Capatos a lucrat la Playboy pentru patru ani. Ocupând chiar și funcție de redactor șef al revistei, prezentatorul TV a fost prezent la majoritatea ședințelor foto din acea perioadă.

De departe cea care „l-a cucerit iremediabil” se pare a a fost Cosmina Păsărin. Vedeta a avut cinci pictoriale, unul dintre ele împreună cu Nicoleta Luciu. (Vezi FOTO AICI)

„Mi-au rămas multe pictoriale în cap. Toate la care am lucrat eu, toată perioada aia de 4 ani. Îmi amintesc pictorialele și nu-mi mai amintesc numele gagicilor. Cosmina Păsărin a avut cinci pictoriale. Unul cu Cosmina Păsărin și Nicoleta Luciu era inspirat dintr-o ediție franceză sau olandeză, habar n-am, fabulos, pe genul lesbi. Erau două vedete. Mai rar să faci pictorial cu două vedete. ”, a spus Dan Capatos în podcast-ul „Aproximativ discuții cu Gojira”.

Fără să stea prea mult pe gânduri, Dan Capatos a numit cinci vedete din România „produse 100% Playboy”:

„Cosmina, Nicoleta Luciu și Gina Pistol sunt produsele Playboy 100%, așa cum era conceptul în America, The Girls Next Door, să iei o fată necunoscută și să o transformi în vedetă. Sper că nu le deranjează, doamne ferește! Ginuța nu cred că se supără, că e super asumată. Sunt la casa lor, dar na… Ele la modul cel mai real datorează notorietatea Playboy-ului. Că apoi au adăugat și au făcut lucruri cu cap, mult mai deștepte decât altele care s-au ratat. Eu le ziceam și asistentelor mele că eu le dau o cisternă de notorietate pentru care alții ar da bani grei, aveți grijă ce faceți cu ea”, a mai spus acesta.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: