Poliția reacționează în cazul imaginilor cu caracter indecent. De Ziua Femeii, unul din cele mai de fițe cluburi a oferit senzații mult prea tari

Poliția reacționează în cazul imaginilor cu caracter indecent. De Ziua Femeii, unul din cele mai de fițe cluburi a oferit senzații mult prea tari Sursa: Inquam Photos / George Călin

De 8 Martie, unul dintre cele mai cunoscute, dar și scumpe cluburi din București a oferit un show mult prea explicit pentru doamne.

Astfel că dansatorul s-a dezbrăcat de tot și a dansat lasciv cu mai multe invitate, care nu au părut să comenteze cu privire la goliciunea lui. Clipurile au ajuns însă în spațiul public, iar poliția a reacționat deja la ceea ce pare să fie absolut scandalos.

Reacția Poliției, după scenele deocheate din ziua de 8 Martie

„Cu privire la imaginile cu caracter pornografic, filmate într-un local din Capitală, apărute în mediul online, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele: Polițiștii Secției 1 s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări în vederea stabilirii situației de fapt. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1”, au transmis cei de la Politie. Scandalos este că potrivit unor surse la spectacolul grotesc ar fi participat și minore însoțite de mamele lor. Chiar și așa nimic nu scuză ce s-a întmplat în clubul de top al Capitalei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cine a participat la petrecerea de Ziua Femeii. Va fi audiat dansatorul, dar și martorii

La petrecere ar fi participat doamne din politica dâmbovițeană, dar și din lumea bussinesului, numai invitate una și una, cu putere financiară mare, având în vedere că localul nu este nici pe departe unul accesibil publicului larg. Cert este că acum vor fi audiate toate persoanele care au participat la petrecere, inclusiv cel care a dansat.

Totodată și managerul localului va trebui să dea explicații cu privire la situația care este prezentată în poze. De altfel, există și clipuri, care arată exact contextul în care s-au întâmplat lucrurile. Ulterior după ce vor fi audiate toate părțile implicate în dosar, polițiștii alături de procuror vor dispune și măsuri în cauză dacă se vor impune.