Scandal la o primărie din România. Viceprimarul, supărat pe un localnic, a sărit la bătaie. De la ce a plecat altercația. Video

Scandal la o primărie din România. Viceprimarul, supărat pe un localnic, a sărit la bătaie. De la ce a plecat altercația. Video Sursa foto: https://www.vrancea24.ro/

Scandalul a avut loc într-o încăpere a primăriei vrâncene Obrejița, în timpul ședinței de Consiliul Local, unde un cetățean, prezent în sală, a reproșat modul în care administrația locală cheltuiește banii publici.

Mai exact, viceprimarul comunei vrâncene Obrejița, Valerică Iliescu (PSD), a sărit vineri la bătaie la un localnic prezent la ședința de Consiliu Local.

Cetățeanul i-a reproșat viceprimarului că în loc să înlăture zăpada din fața școlii, acesta a preferat să dea cu sare peste ea, moment în care edilul și-a ieșit din minți, a aruncat cu agenda după cetățean și a sărit la bătaie chiar în sala de ședințe, fără să mai țină cont că e filmat.

Potrivit martorilor, scandalul a continuat și pe holul instituției

Spiritele au fost mai tot timpul aprinse în timpul ședinței, cu acuzații ale consilierilor PNL la modul cum administrația PSD gestionează banii publici, dar când s-a ajuns la capitolul deszăpezire, unul dintre cetățenii prezenți în sală a lansat o serie de critici împotriva edililor, vinovați în opinia lui că au lăsat comuna sub nemeți.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mai mult decât atât, așa cum se vede din imagini, viceprimarul a năpustit asupra cetățeanului să-l bată, fiind oprit de unul din consilierii prezenți la ședință.

Momentul jenant a fost filmată de consilierul Vali Racovițeanu, care a transmis ședința Consiliului Local în direct

„Cred că cineva trebuie să-și prezinte demisia din orice funcție publică sau aleasă pe care o ocupă! Domnule Halici, bătăușul din partidul dumneavoastră e la a treia abatere”, a scris consilierul Vali Racovițeanu pe contul de Facebook.

O nouă ședință cu scântei la Consiliul Local Obrejița

Ca de fiecare dată, spiritele s-au încins între primarul Nicu Pardos și consilierii PSD, pe de o parte, și consilierii PNL, de cealaltă parte. De această dată, scandalul a plecat de la modul în care administrația locală cheltuiește banii publici: investiții, studii de fezabilitate, lucrări edilitare, deszăpezire, iluminatul public, gunoaiele din comună, lipsa de transparență, servicii publice nesatisfăcătoare etc.

Toată scena a fost filmată (ca de altfel întreaga ședință) de consilierul local liberal Vali Racovițeanu, care a transmis în direct ședința CL Obrejița, informează vrancea24.ro.