Oana Zăvoranu, încă o executare silită. Banca este cea care i-a pus gând rău de această dată

Oana Zăvoranu, încă o executare silită. Banca este cea care i-a pus gând rău de această dată Sursa: Instagram

Magistrații Judecătoriei sectorului 1 au mai admis o executare silită pe numele Oanei Zăvoranu. De această data o bancă este cea care cere acest lucru, cel mai probabil din cauza datoriilor pe care Querida le are la unitatatea de finanțare.

Practic magistrații s-au văzut nevoiți să admită executarea silită pentru ca banca să poată recupera sumele datorate. „Încuviinţează executarea silită. Fără cale de atac. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, azi, 06 februarie 2023”, se arată în minuta instanței.

De altfel nu este prima unitate bancară care cere executarea silită a lui Zăvo. Pe 13 ianuarie o altă bancă a cerut același lucru și l-a obținut. „Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Încuviinţează executarea silită în temeiul titlului executoriu, prin toate modalităţile de executare prevăzute de lege, simultan sau succesiv, până la realizarea dreptului rezultat din titlul executoriu, precum şi a cheltuielilor de executare. Fără cale de atac. Pronunţată azi, 13.01.2023, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei instanţei”. Așa cum EVZ a relatata și un amanet Auto a cerut executarea silită în legătură cu Oana Zăvoranu

Ne puteți urmări și pe Google News

Ce decizie au luat magistrații

„Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Încuviinţează executarea silită în temeiul titlului executoriu, prin toate modalităţile de executare prevăzute de lege, simultan sau succesiv, până la realizarea dreptului rezultat din titlul executoriu, precum şi a cheltuielilor de executare. Fără cale de atac. Pronunţată azi, 15.11.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei instanţei”, au scris magistrații în decizie.

Doar că Zăvo pare să joace și ultima carte, nu de alta, dar până și casa a fost scoasă la licitație. Imobilul, evaluat la 700.000 de euro, este vândut pentru a acoperi o datorie de doar 5.200 de euro și cheltuielile de judecată dintr-un proces pierdut de vedetă. Conform publicației de vânzare, Biroul Executorului Judecătoresc Chițescu Eugen Corneliu, scoate la vânzare apartamentul Ioanei Zăvoranu, la prețul de pornire al licitației de 700.000 de euro. Imobilul are trei camere și dependințe și o suprafața utilă de aproximativ 145 de mp. Licitația urmează să aibă loc peste câteva zile.