Mesajul emoționant al soțului Anei Oros: „Mi-e dor de tine”. Familia cere să-i fie respectată durerea

Mesajul emoționant al soțului Anei Oros: „Mi-e dor de tine”. Familia cere să-i fie respectată durerea Sursa foto. Facebook

Mesaj sfâșietor al soțului femeii ucise de câinii maidanezi în timp ce alerga în zona Lacul Morii din Sectorul 6. Este primul mesaj transmis de familia Anei Oros după tragedia de duminică. Moartea femeii, angajată la Direcția de Mediu a Primăriei Capitalei, i-a impresionat pe cei care au cunoscut-o, care au transmis numeroase mesaje de condoleanțe.

Soțul Anei Oros, femeia care a murit sfâșiată de câini maidanezi în zona Lacul Morii, a tramis un mesaj în care își exprima durererea după această tragedie.

„Mi-e dor de tine, Ana. Pășește în Lumina Lui! Ne vom întâlni acolo mai târziu și vom mai râde încă o dată cu toții”, a scris bărbatul pe o rețea de socializare.

Pe de altă parte, familia a transmis un mesaj, printr-un comunicat preluat de Asociația Inițiativa pentru Responsabilitate Civică, în care solicită să li se respecte intimitatea în aceste momente dureroase.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Este un moment extrem de greu pentru familia Anei, pentru toți prietenii și cunoscuții ei. Apreciem atenția și dorința de a mediatiza acest caz, însă, vă adresăm rugămintea de a ne înțelege durerea și mai ales faptul că membrii familiei nu au puterea de a da, în aceste momente, declarații presei și reprezentanților mass media. Din aceste motive, vă rugăm să ne respectați aceste momente îndurerate, de o deosebită încărcătură emoțională”, se arată în mesajul transmis de familia Anei Oros.

Familia își exprimă speranța că nu vor mai exista alte evenimente

Conform sursei citate, familia își exprimă speranța ca autoritățile locale, în speță ASPA, să ia măsuri pentru ca nimeni altcineva să nu mai pice victimă atacurilor câinilor maidanezi.

„Sperăm ca în viitorul cel mai apropiat să nu mai existe astfel de evenimente, cu pierderi de vieți omenești, victime ale atacurilor canine, într-o societate civilizată, aliniată la valorile europene și internaționale cele mai înalte. Cu profundă durere”, se încheie mesajul preluat de la familia Anei Oros.

Ana Oros, victimă a câinilor maidanezi

Ana Oros Daraban a fost ucisă de o haită de câini maidanezi în timp ce alerga în zona Lacul Morii din București. Ea a fost atacată într-un loc puțin circulat, departe de cei care i-ar fi putut veni în ajutor. De altfel, incidentul a fost văzut de departe de un trecător care a intervenit să o salveze, dar care a ajuns prea târziu.

De menționat că Ana Oros a trecut printr-un episod asemănător în urmă cu câteva luni, în aprilie 2022. Ea a fost atacată de câini în aceeași zonă, dar a avut noroc. A fost salvată de doi bicicliști și a fost internată la spital, unde a suferit mai multe intervenții chirurgicale.

Mesaje de condoleanțe pentru familie

După moartea Anei Oros, mai multe mesaje de condoleanțe au fost transmise de cei care au cunoscut-o și apreciat-o.

„E teribil și copleșitor ce s-a întâmplat. Nu sunt cuvinte pentru asta! Un om deosebit! Sa aveți puterea sa treceți peste un astfel de moment...”;

„Sincere condoleanțe! Dumnezeu sa o odihnească în pace! Ana a atins sufletul multor oameni și a inspirat prin curajul ei mereu. Multa putere vă dorim, să treceți cu bine peste această sfâșietoare pierdere!”;

„Nu există, în niciuna dintre limbile pământului, un cuvânt suficient de potrivit care să îmbrățișeze o suferință atât de mare! Ar putea alina, e drept, infinit de puțin, vorbele lui Paler: a muri înseamnă a te muta într-o stea! Condoleanțe!”, sunt câteva dintre mesajele de condoleanțe.