Vaccinarea COVID-19, „cea mai mare crimă împotriva umanității.” Cine a formulat acuzații fără precedent

Vaccinarea COVID-19, „cea mai mare crimă împotriva umanității.” Cine a formulat acuzații fără precedent Sursă foto: Dreamstime.com

Andrew Bridgen, un membru proeminent al Partidului Conservator din Anglia, a declarat că vaccinarea COVID-19 este „cea mai mare crimă împotriva umanității de la Holocaust încoace”. După aceste afirmații, el și-a pierdut funcția.

Andrew Bridgen, un membru proeminent al Partidului Conservator din Anglia, a fost dat afară din Partidul Conservator după ce a declarat că vaccinurile COVID „provoacă daune grave” și că programul de vaccinare este „cea mai mare crimă împotriva umanității de la Holocaust încoace”.

După aceste declarații, Șeful Partidului Conservator, Simon Hart, a anunțat: „Andrew Bridgen a depășit o limită, provocând o mare ofensă în acest proces. Ca națiune, ar trebui să fim foarte mândri de ceea ce s-a realizat prin programul de vaccinare. Vaccinul este cea mai bună apărare împotriva COVID pe care o avem. Dezinformarea cu privire la vaccin cauzează daune și costă vieți. Prin urmare, îi retrag statutul de mebru lui Andrew Bridgen cu efect imediat, în așteptarea unei investigații oficiale.”

Mai mult, el a postat o diagramă a eficacității vaccinurilor cu legenda: „După cum mi-a spus un consultant cardiolog, aceasta este cea mai mare crimă împotriva umanității de la Holocaust încoace”, dar parlamentul britanic a luat atitudine.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursă Wikipedia

Scandal în Parlamentul britanic

Rishi Sunak a declarat că: „În mod evident, este absolut inacceptabil să faci legături și să folosești un astfel de limbaj și sunt hotărât ca flagelul antisemitismului să fie eradicat. Nu are absolut niciun loc în societatea noastră. Și știu că anii precedenți au fost dificili pentru comunitatea evreiască și nu vreau ca ei să mai experimenteze vreodată așa ceva.”

John Mann, consilierul independent pe probleme de antisemitism al guvernului, a declarat că Bridgen trebuie să își asume consecințele pentru declarațiile sale. „Nu există nicio posibilitate ca lui Bridgen să i se permită să candideze la următoarele alegeri. El nu poate pretinde că nu și-a dat seama de nivelul de ofensă pe care îl provoacă remarcile sale”. Karen Pollock, director executiv al Holocaust Educational Trust, a declarat: „Acest comentariu este extrem de iresponsabil, total nepotrivit și un politician ales ar trebui să știe mai bine.”, potrivit Sky News.