Teambuilding, gripă şi ChatGPT. EVZ Play cu Robert Turcescu

Teambuilding, gripă şi ChatGPT. EVZ Play cu Robert Turcescu Sursa: EVZ

Așa suntem noi, românii: când vine vorba de dispute, mai ales online, ne aprindem zile întregi. Nimic n-a fost mai important la început de an nou decât discuţia despre Teambuilding, filmul.

 Şi nu putea lipsi din dezbatere marele CTP care zice că n-a rezistat să vadă mai mult de jumătate din producţie pentru că i "se umpluse camera de maimuţe antropoide care râdeau".

Or, el, se ştie, e un delicat consumator de opere cinematografice... În rest, facem ce face omul nou la început de 2023: punem măşti pe faţa copiilor pentru că a apărut iar beleaua de COVID, de data asta în combinaţie cu gripa. Se lasă cu dureri groaznice de articulaţii şi de muşchi.

Dar ca să nu fie totul o dispută, putem încerca să dialogăm civilizat cu inteligenţa artificială. Experienţa ChatGPT e teribilă şi ridică noi semne de întrebare despre ce urmează în relaţia om-computer. De la 12.00 va fi un podcast cu forţe proaspete, în formula Dan Andronic, Mirel Palada, Robert Turcescu. Pe canalul de YouTube EVZ-Capital şi pe pagina de Facebook evz.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News