Cum racola Andrew Tate fete prin metoda Loverboy. Stenograme din dosar, făcute publice: „Voi fi ultimul bărbat din viața ta”

Cum racola Andrew Tate fete prin metoda Loverboy. Stenograme din dosar, făcute publice: „Voi fi ultimul bărbat din viața ta”

Andrew Tate și Tristan Tate racolau tinere pe care intenționau să le exploateze promiţându-le acestora relaţii stabile și chiar căsătorie. Ceea ce le-a fost de folos în mod special a fost și faima de care se bucurau aceștia pe rețelele de socializare, potrivit magistraților de la Tribunalul București.

Stenogramele din dosarul fraților Tate demonstrează modul de a opera a celor doi, și ușurința prin care convingeau tinerele să se prostitueze pentru ei. Apoi își puneau locotenentele să le supravegheze pas cu pas, intimidau victimele pentru a nu se plânge în instanță, le abuzau fizic și psihic.

Andrew Tate i-ar fi scris pe Instagram și Dariei, fiica jurnalistului și președinte al Federației Române de Judo Cosmin Gușă, pe vremea când aceasta era minoră. Tânăra a povestit că mai multe prietene și colege au primit mesaje de la frații Tate. Daria cunoștea „reputația” fraților Andrew și Tristan Tate, motiv pentru care nu a continuat discuția cu acesta.

„Andrew Tate a declarat că are minimum 75 de iubite care fac asta. Nu vreau să-mi imaginez câte are, de fapt. A spus că i se pare cea mai simplă, cea mai ușoară metodă de a face bani”, a mai declarat Daria Gușă la România TV.

Ne puteți urmări și pe Google News

Discuția dintre Andrew Tate și victimă: „Nu cred că e răpire, dacă eu vreau să vin”

Emory (Andrew Tate) : trebuie să înțelegi că, odată ce ești a mea, vei fi a mea pentru totdeauna. O femeie nu își părăsește niciodată bărbatul. Voi fi ultimul bărbat din viața ta.”; Emory: ce ne facem dacă ne îndrăgostim și te răpesc să te aduc la București? Fată: Nu cred că e răpire, dacă eu vreau să vin”; Emory: mai întâi trebuie să văd în ochii tăi că nu vei putea trăi niciodată fără mine. Si apoi pot avea încredere în tine să îți arăt totul Fată: Adu un inel cu tine când vii 😊 Emory: poți fi suficient de iubitoare ca să fii soție? Să fii mereu lângă mine, oriunde merg? Să vorbești cu 0 bărbați în afară de mine? Ride or die? 😊”; Emory: trebuie să te muți în România cu mine, să fiu cu ochii pe tine” ; Emory: Ești a mea. Să nu uiți asta. Și să te porți ca atare. Vom fi împreună curând. Fată: dar pot să am încredere în tine? Emory: Da. Poți. Emory: Te vei muta în România cu mine. Planific când ajung acolo. Mai întâi, s-ar putea să trebuiască să merg la Praga câteva zile. Emory: și ne întâlnim în România.” Emory: și vreau să știu că ești hotărâtă Emory: Serioasă de căsătorie. Fată: Da. Sunt serioasă”