Vocea României 2022. În copilărie, își dorea ca Moș Crăciun să-i aducă făină și cartofi. Vineri seara, Iulian Nunucă a câștigat marele premiu de 100.000 de euro

Vocea României 2022. În copilărie, își dorea ca Moș Crăciun să-i aducă făină și cartofi. Vineri seara, Iulian Nunucă a câștigat marele premiu de 100.000 de euro Sursa: Pro TV

Vocea României 2022. Show-ul de la Pro TV și-a desemnat, vineri seara, marele câștigător. Cine este Iulian Nunucă, tânărul de 18 ani care a intrat în posesia marelui premiu de 100. 000 de euro.

Iulian Nunucă, tânărul de 18 ani din Pașcani, este marele câștigător al show-ului Vocea României- ediția cu numărul 10, de la Pro TV. Tudor Chirilă, Irina Rimes, Denis The Motan, Smiley și Theo Rose au avut câte un concurent în marea finală.

Finaliștii de la Vocea României au fost:

De la echipa Tudor Chirilă- Iulian Nunucă;

Team Irina Rimes a mers în finală cu Andra Botez;

Ne puteți urmări și pe Google News

Echipa lui Denis The Motans a fost reprezentată în finală de Teodor Debu;

Smiley și Theo Rose au mers în marea finală Vocea României 2022 cu Winael Baldus.

Cele mai multe voturi din partea telespectatorilor au mers la Iulian Nunucă.

Clasamentul final Vocea României 2022

Locul 1: Iulian Nunucă (echipa Tudor) Locul 2: Andra Botez (echipa Irina) Locul 3: Teodor Debu (echipa Denis) Locul 4: Winael Baldus (echipa Smiley & Theo Rose)

În finală, Iulian Nunucă  a cântat trei piese, așa cum spune regulametul. A excelat în fața telespectatorilor cu piesa "All by myself" a celebrei Celine Dion. El a mai interpretat alături de antrenorul său, Tudor Chirilă, o piesă veche lăutărească, "Inel, inel de aur".

Cine este Iulian Nunucă

Câștigătorul show-ului de la Pro TV provine dintr-o familie de lăutari. Bunicul şi tatăl său sunt renumiţi în acest domeniu, iar el a moştenit, la rândul lui, talentul muzical. Şi-a dorit dintotdeauna să ajungă şi el un cântăreţ cunoscut. „M-am regăsit în muzica pop, clasică, dar n-aş putea să spun că sunt diferit, până la urmă sunt ţigan şi nu fug de asta, mă mândresc cu toată inima că sunt ţigan! Sunt diferit prin faptul că am ales să fac altceva decât ceea ce ei şi-au propus.

Când eram mic, cântam piese Celine Dion. Tata nu înțelegea, voia să mă îndrept spre muzica lăutărească. Îl rugam să-mi dea bani pentru orele de canto, iar el chiar nu înțelegea că aceste ore mă ajută. N-am mâncat nimic, doar ca să strâng bani și să ajung aici. Nu mă văd făcând altceva, dacă fac altceva pot să nu mai exist“, a spus tânărul în finală.

Ce își dorea să-i aducă Moș Crăciun

El a mai povestit că a avut o copilărie grea și că își dorea să-i aducă Moș Crăciun făină și cartofi: „Odată, la un Crăciun, i-am spus mamei: mamă, știi ce-mi doresc de la Moș Crăciun? Îmi doresc un sac de făină și un sac de cartofi. Poate au fost Crăciunuri când nu am avut ce pune pe masă, dar m-am bucurat de tot ce mi-a dat Dumnezeu, iar Dumnezeu apoi mi-a dat și mai mult“.