Petrecere mare de ziua lui Cătălin Botezatu. Gestul făcut de Loredana i-a uimit pe toți cei prezenți la eveniment

Petrecere mare de ziua lui Cătălin Botezatu. Gestul făcut de Loredana i-a uimit pe toți cei prezenți la eveniment Sursa: Arhiva EVZ

Loredana Groza nu putea să lipsească de la petrecerea creatorului de modă. A ținut să îi ureze „La mulți ani“ în stilul ei caracteristic și i-a lăsat pe invitați cu gura căscată.

Cătălin Botezatu a împlinit sâmbătă 56 de ani și a petrecut până dimineața într-un club din Capitală, alături de prietenii apropiați. Creatorul de modă a avut multe probleme de sănătate în ultimii ani și a declarat în repetate rânduri că vrea să trăiască viața la maxim.

Urare din suflet

De la eveniment nu a putut lipsi Loredana Groza, care i-a întântat pe invitați cu un show incendiar. Artista a vrut neapărat să cânte pentru prietenul ei la petrecere, iar la un moment dat a uimit pe toată lumea. L-a invitat pe Cătălin Botezatu să fredoneze alături de ea un refren și l-a sărutat în văzul tuturor. I-a făcut apoi o urare din inimă.

„După cum știu toți prietenii, Cătălin a trecut prin multe în viață și uite-l! Suntem frumoși, tineri, sănătoși și liberi! Orice ar fi, nu te opri! Știu că tu nu te oprești, orice ar fi!”, a spus Loredana Groza.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursa: Tiktok Catalina Șișcanu

Prieteni vechi

Artista și creatorul de modă sunt prieteni de foarte mult timp, iar Cătălin Botezatu a spus că o admiră pentru faptul că a reușit să se reinventeze și să se mențină în topurile muzicale mai bine de trei decenii.

„Ne cunoaștem de peste 25 de ani. Am admirat-o și am iubit-o dintotdeauna. Pentru mine este o cântăreață, o divă, își merită acest statut, cel puțin din punctul meu de vedere. E o femeie care se reinventează și așa cum îmi place să cred și să spun, chiar dacă îmi iau hate, este un fel de Madonna a României.

Numai un artist are acest curaj, care bineînțeles vine complimentat la pachet cu talentul. Dacă nu ar avea talent, nu ar putea să facă lucrul ăsta. Este sigură pe ea. Când este sigură pe vocea pe care o are, atunci își poate permite orice extravaganță. E foarte greu în cazul altor vedete. Unele, dacă le tai firul și cântă acapella, te sperii”, a spus Cătălin Botezatu, potrivit wowbiz.ro.