Tzancă Uraganu și-a deschis șaormerie. Coadă uriașă la inaugurarea localului. „Cu Dumnezeu înainte”

Tzancă Uraganu și-a deschis șaormerie. Coadă uriașă la inaugurarea localului. „Cu Dumnezeu înainte”Tzancă Uraganu, la DIICOT. N-a scăpat nici acum de problemele cu interlopii. Sursa foto: Facebook

Tzancă Uraganu și-a deschis șaormerie în București, iar fanii au stat ore întregi la coadă pentru a îl vedea pe manelist și pentru a mânca pe gratis din delicatesele pregătite. Lăutarul a avut și alte surprize pentru clienți.

Tzancă Uraganu și-a deschis un local în Capitală, iar inaugurarea a avut loc chiar astăzi, duminică, 4 decembrie 2022. Lăutarul și-a chemat fanii la ora 17:00 pentru a le da șhaorma pe gratis.

Localul se numește „Shaorma la Tzancă”, iar zeci de fani au stat în frig ore întregi pentru a vedea ce surprize le-a pregătit manelistul. Acesta a anunțat că și-a deschis afacerea și pe rețelele de socializare. Lăutarul le-a promis clienților shaorma pe gratis și a adus la inaugurarea restaurantului mai mulți artiști cunoscuți, printre care și Alex Velea și Anda Adam.

„Nu uitați că mâine, 4 decembrie, vă aștept la deschidere la „Shaorma la Tzancă”. În București, pe bulevardul Ion Mihalache, nr. 71, zona 1 Mai, aproape de Piața Victoriei. Va fi o nebunie totală, începând cu orele 16.30 o sa fim acolo. Chiar eu, personal, voi da șaorme gratis, și prietenul meu Alex Velea și Anda Adam și multe surprize”, a spus Tzancă pe internet.

Cum s-a gândit Tzancă să deschidă o șaormerie

Încă din luna august a acestui an, Tzancă Uraganu a semnat actele pentru noul business. El a declarat că vrea să facă o șhaorma cu numele lui pentru a îi surprinde pe fani.

Sursă Facebook

„Vă salutăm, dragi prieteni. Vă anunțăm că, în cel mai scurt timp, pe străzile din România vor apărea mai multe shaormerii care se vor numi ”Shaorma la Tzancă”. Vă pupăm, s-a semnat, cu Dumnezeu înainte”, este mesajul pe care artistul l-a transmis pe rețelele de socializare, la momentul respectiv.

Amintim că manelistul a câștigat doar din Youtube 150.000 de dolari. Mai mult, Tzancă Uraganu este unul dintre cei mai căutați lăutari la evenimente, iar prețul pentru spetacol nu este deloc mic. Acesta a fost în centrul atenției și din cauza scandalurilor în care este implicat.

Tzancă a ajuns viral și pe Tik Tok din cauza conflictului pe care l-a avut cu fosta soție, Mădălina, cu mama fetiței, Lambada, și actuala iubită, Marymar. Cele trei femei s-au certat și în emisiuni TV pentru manelist.