A murit Quentin Oliver Lee, actorul care a jucat rolul principal în „Fantoma de la Operă”. Avea doar 34 de ani. Video

A murit Quentin Oliver Lee, actorul care a jucat rolul principal în „Fantoma de la Operă”. Avea doar 34 de ani. Video Sursa foto: arhiva EVZ

Unul dintre cei mai talentați artiști de la Hollywood a murit sâmbătă la vârsta de 34 de ani. Soția și prietenii săi au postat mesaje emoționante pe rețelele sociale.

Quentin Oliver Lee, unul dintre cei mai promițători tineri actori de pe Broadway, a murit sâmbătă la vârsta de 34 de ani. A uimit publicul cu vocea senzațională în spectacolul „Fantoma de la Operă“, unde a interpretat rolul principal în ultimii patru ani.

Mesaje emoționante

Tristul anunț a fost făcut de soția într-o postare emoționantă pe rețele sociale. Actorul s-a stins acasă, înconjurat de cei dragi.  „Quentin a decedat la primele ore ale dimineții. I-am văzut ultimele respirații, i-am ținut mâna strâns și i-am simțit bătăile inimii îndepărtându-se încet. A fost înconjurat de toți cei care l-au iubit. A fost liniștit. A fost un bărbat incredibil, soț, tată, fiu, frate, prieten, cântăreț, actor și ucenic al lui Hristos, cu o mare credință în Tatăl său din Ceruri. Samantha (fiica actorului n.red.) și cu mine suntem susținute și încurajate de familiile noastre și de propria noastră credință“, a scris soția sa pe Instagram.

Și colegii producției de pe Broadway care i-a adus faima mondială au postat un mesaj de condoleanțe. „Familia Fantomei este întristată să afle de moartea lui Quentin Oliver Lee. A fost un om extraordinar și a condus cu brio turneul nostru nord-american. Inimile noastre sunt alături de familia și prietenii lui“, a fost mesajul colegilor, potrivit hollywoodreporter.com.

Ne puteți urmări și pe Google News

Diagnostic cumplit

Quentin Oliver Lee a fost unul dintre cei mai apreciați tineri actori de pe Broadway. Vocea sa de bariton a fost cu adevărat uimitoare, dar putea să cânte fără probleme în mai multe registre. A apărut și în alte spectacole de succes precum „Prince of Broadway” și „Caroline, or Change”.

În vară, artistul a declarat public faptul că a fost diagnosticat cu cancer de colon la sfârșitul lunii mai. Quentin Oliver Lee a spus că a avut COVID-19 la începutul lunii, dar după două săptămâni simptomele nu au dispărut, ceea ce l-a determinat să consulte un medic și să facă mai multe analize. Atunci a aflat că boala se afla deja în stadiul patru. Niciun tratament nu a dat rezultate.