Fiica lui Gigi Becali a atras toate privirile la botezul surorii ei. Invitații au admirat-o toată noaptea

Fiica lui Gigi Becali a atras toate privirile la botezul surorii ei. Invitații au admirat-o toată noaptea sursa: arhivă EVZ

Teodora și Mihai Mincu și-au botezat fetița, iar sora ei, Alexandra Becali, s-a asigurat că va atrage toate privirile. Fiica lui Gigi Becali a ales o ținută impresionantă și s-a pregătit mai ceva ca o mireasă.

Teodora și Mihai Mincu și-au botezat fetița și au organizat o petrecere de lux la Hilton. Alexandra, cealaltă fiică a lui Gigi Becali, a ales o ținută impresionantă și s-a asigurat să nu își facă familia de râs. Botezul a avut loc sâmbătă, la biserica Sfântul Spiridon din Capitală, eveniment la care au participat doar membrii familiei și câțiva apropiați ai acesteia.

Alexandra Becali, sora Teodorei, a venit la eveniment cu Ionuț Luțu, aghiotantul finanțatorului de la FCSB, cu Bentley-ul ei. Ea a ales o rochie albă, fără mâneci și cu dantelă, tip creion a accesorizat-o cu un colier tennis la gât și cu geanta Chanel. Aceasta a pregătit și sandale maron, finuțe.

Nici ceilalți invitați nu au avut ținute mai sărăcăcioase, ba chiar au mers pe opulență, așa cum ne-a obișnuit familia Becali.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursă Cancan

Fiica lui Gigi Becali, geantă de 8.000 de euro

Alexandra Becali, fiica mijlocie a cunoscutului om de afaceri, patron și al clubului FCSB, este o mare fană a hainelor de lux și a mașinilor scumpe. Ea conduce un bolid ded aproximativ 300.000 de euro și deține o geantă Chanel de 8.000 de euro.

Ea a fost surprinsă pe Dorobanți, cu un elegant sacou alb, o pereche de colanți negri, iar pe umăr și-a pus geanta Chanel, al cărei preț nu e deloc modest, aproximativ 8.000 de euro. Aceasta s-a urcat la volanul unui Bentley Continental GT Mulliner, cel mai nou model al constructorului britanic de automobile.

Alexandra, fiica mijlocie a lui Gigi Becali, este cea mai activă dintre surori pe rețelele de socializare. Aceasta le arată fanilor cu fiecare ocazie ținutele de lux pe care le are, dar și momente din vacanțele în străinătate. Nu este pentru prima dată când ea iese în oraș cu haine la care mulți români doar visează.

Ba mai mult, fiica lui Becali se asigură să fie în pas cu moda și să nu poate niciodată haine din colecții mai vechi, potrivit Cancan.