Evenimentul Zilei > Actualitate > Se mărită MOŞTENITOAREA IMPERIULUI HILTON: În sfârşit a primit INELUL de LOGODNĂ pe PÂRTIA de SKI din Aspen
Se mărită MOŞTENITOAREA IMPERIULUI HILTON: În sfârşit a primit INELUL de LOGODNĂ pe PÂRTIA de SKI din Aspen

Se mărită MOŞTENITOAREA IMPERIULUI HILTON: În sfârşit a primit INELUL de LOGODNĂ pe PÂRTIA de SKI din Aspen

Cel mai romantic moment al vieții mele. A scris moştenitoarea lanţului hotelier Hilton, pe reţelele de socializare. Vedeta, a fost cerută în căsătorie de iubitul său, actorul Chris Zylka.

 Paris, aflată în vacanţă la ski în staţiunea Aspen (locaţia preferată a vedetele de la Hollywood), a fost cerută de soţie de către iubitul său, acceptând, în sfârşit, inelul cu diamant.

Cei doi au petrecut  Revelionul împreună cu prietenii în luxoasa staţiune din statul Colorado. Iubitul lui Paris este cunoscut din serialul de televiziune „The Leftovers”. Acesta a căzut în genunchi în fața iubitei sale și i-a pus mult așteptata întrebare. Te căsătoreşti cu mine? Iar ea, i-a răspuns imediat "DA", apoi l-a sărutat.

"Sunt atât de încântată să fiu logodită cu dragostea vieții mele și cu cel mai bun prieten al meu. Nu m-am simtit niciodata atat de fericită, sigură si iubită. El este perfect pentru mine în toate privințele și mi-a arătat că în realitate există basme!"

"Mă simt ca cea mai norocoasă fată din lume! Esti visul meu devenit realitate!" a mai scris Paris pe contul personal de socializare.