Simona Halep, mesaj emoționant pentru Patrick Mouratoglou. „O persoană specială”

Simona Halep, mesaj emoționant pentru Patrick Mouratoglou. „O persoană specială” Sursă foto: Instagram

În plin scandal de dopaj, Simona Halep a uitat de probleme și i-a trimis un mesaj emoționant lui Patrick Mouratoglou. Antrenorul său a făcut-o mândră în finala turneului de tenis Masters 1.000, la Paris.

Chiar dacă este implicată într-un scandal de dopaj și a divorțat recent, Simona Halep își face timp pentru să se uite la oamenii dragi. Jucătoarea de tenis a vizionat finala turneului de tenis Masters 1.000, la Paris, unde tânărul Holger Rune a câștigat în fața lui Novak Djokovic,3-6, 6-3, 7-5.

Jucătorul danez este antrenat de Patrick Mouratoglou. Simona Halep nu a putut să nu își felicite tehnicianul pentru reușite. „Felicitări, Holger Rune! Mi-a plăcut să te urmăresc. Sunt mândră de antrenorul meu, Patrick Mouratoglou. O persoană specială”, a fost mesajul Simonei Halep pe Instagram.

Noua colaborare a lui Patrick Mouratoglou

Colaborarea dintre Mouratoglou și Holger Rune a început după ce Halep a anunțat că nu va mai juca în 2022. Acesta l-a antrenat pe danez (19 ani, 27 ATP) pentru mai multe meciuri importante. El a declarat că îl știe de la vârsta de 13 ani și că au o legătură foarte specială. „Cât timp se recuperează, Simona Halep m-a încurajat să caut o nouă colaborare. Astăzi, sunt fericit să anunț că mă voi alătura echipei lui Holger Rune. Sunt foarte entuziasmat să lucrez cu Holger. Avem o legătură specială, încă din ziua în care ne-am cunoscut, când el avea doar 13 ani”, a scris Mouratoglou pe Twitter.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursă Instagram

Antrenorul lui Halep a mai precizat că va da tot ce este mai bun pentru a îl aduce pe Holger în primele locuri. „Succesul, pentru mine, înseamnă obținerea de informații. În această perioadă, vreau să îmi formez o idee foarte clară despre ce trebuie să facem pentru a-l duce pe Holger la următorul nivel.

Rune se află într-un moment al carierei sale în care el și echipa sa caută un plus pentru a ajunge la nivelul următor. Cu cât crește mai mult, cu atât munca trebuie să fie mai precisă. Obiectivele lui sunt foarte mari. Întotdeauna a spus că vrea să fie numărul unu. Chiar poate ajunge acolo”, a declarat antrenorul francez.

Prima dorință a antrenorului a fost pătrunderea în top 25, dar și numele lui Holger Rune în primii 10 jucători de tenis ai lumii.