Ianis Hagi și-a uimit fanii. Cum a apărut îmbrăcat fiul Regelui de ziua lui

Ianis Hagi și-a uimit fanii. Cum a apărut îmbrăcat fiul Regelui de ziua lui Sursa foto: Facebook

Băiatul Regelui a împlinit de curând 24 de ani. Acesta și-a aniversat ziua de naștere într-un restaurant luxos, unde s-a afișat cu o ținută deosebit de elegantă.

Ianis Hagi s-a îmbrăcat elegant de ziua lui și și-a pus pe cap o șapcă în stil Peaky Blidners. Capitolul 24, așa cum a scris și el pe contul său de Instagram. Cu toate că Ianis pare în formă și complet refăcut după accidentare, tânărul fotbalist încă mai are de așteptat pentru a putea reveni pe teren.

„Sunt bine, am văzut că s-a vorbit foarte mult în aceste aproape 9 luni. Mulţi şi-au dat cu părerea unde nu se ştia. Accidentarea mea cred că a fost foarte clară de la primul episod pe care l-am postat din documentarul meu de pe reţelele de socializare. Toată lumea care cunoaşte o accidentare… este o accidentare între 9 şi 12 luni. Nu s-a pus niciodată problema să revin mai devreme”, a spus fotbalistul.

Acesta a mai explicat că recuperarea în urma operației este pe termen lung, iar stagnarea este și ea parte din recuperare, precizând că, după părerea lui, accidentarea a fost mai degrabă psihică decât fizică.

Ne puteți urmări și pe Google News

„S-a vorbit foarte mult, dar nu îşi avea rostul. Eu sunt bine, încă nu am făcut 9 luni de la operaţie. Sunt pe drumul cel bun, nu este o operaţie pe termen scurt, ci pe termen lung. Nu ai cum de la săptămână la săptămână să fii din ce în ce mai bine. Sunt şi momente în care stagnezi, e parte din recuperare şi trebuie să o accepţi. E o accidentare, după părerea mea, mai mult mentală decât fizică. Sunt foarte bine mental, sunt fericit, mă simt puternic şi nu mai am mult până să îmi revin. Totul este bine!”, a declarat Ianis Hagi, potrivit ziare.com.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ianis Hagi (@ianishagi)

Ianis Hagi a suferit o ruptură a ligamentelor de la genunchiul drept

În luna ianuarie, în timpul meciului cu Stirling din Cupa Scoției, Ianis Hagi a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate de la genunchiul drept. După ce a trecut cu bine peste operație, mijlocașul lui Rangers face tot ce depinde de el pentru a se recupera și pentru a reveni pe ternul de fotbal. În acest weekend, într-o conferință de presă, Gică Hagi a vorbit despre starea de sănătate a fiului său.

„E bine. Ați văzut mesajul lui, dacă a scris asta sunt sigur că e focusat. E conștient că a avut un ghinion mare, dar va învăța din toate, va fi mai puternic. Face parte din joc, e riscul meseriei, pe care și l-a asumat de când a fost tânăr.

Din păcate, s-a întâmplat într-un moment extraordinar al lui. Asta e, trebuie să stea 6 luni, dar e bine de moral, își face program de reabilitare postoperatoriu împreună cu cei de la Rangers, pentru a fi iarăși ca nou”, a declarat Gică Hagi.