Fostul primar Gheorghe Nichita a ajuns din penitenciar direct pe masa de operație. Meciul care i-a pus capac

Fostul primar Gheorghe Nichita a ajuns din penitenciar direct pe masa de operație. Meciul care i-a pus capac

Fostul primar la Iașiului și-a rupt mâna în mai multe locuri în timpul unui meci de fotbal între deținuți. Gheorghe Nichita are de executat o pedeapsă de cinci ani de închisoare după ce a folosit agenții de la Poliția Locală pentru a-și spiona amanta.

Gheorghe Nichita a ajuns din pușcărie direct pe masa de operație. El s-a accidentat grav în timpul unui meci de fotbal între deținuți. Potrivit unor surse, i s-a făcut rău din senin și s-a prăbușit la pământ. În urma căzăturii, el și-a fracturat mâna în mai multe locuri.

Fostul primar din Iași a fost transportat de urgență de la Penitenciarul Vaslui la spital unde a supus unei intervenții chirurgicale. El se află acum într-un salon alături de alți pacienți, dar este sub pază strictă. Gheorghe Nichita va avea nevoie de o perioadă lungă de recuperare.

„Știi cum arată frigăruile când trebuie să le pui la grătar?! Așa trebuie să facă și medicii cu osul pacientului pentru a-l reface. Să sperăm că va trece cu bine peste tot mai ales că, în urmă cu două zile, a fost supus unei intervenții chirurgicale“, au declarat surse medicale.

Ne puteți urmări și pe Google News

Reguli stricte

Gheorghe Nichita va putea fi vizitat de familie în perioada în care se va afla internat în spital, dar trebuie respectate aceleași reguli ca și în penitenciar.

„A fost vorba de un accident petrecut în perioada de relaxare a deținuților. Din păcate, unul dintre ei s-a accidentat și a ajuns la spital. În prezent, este păzit de către colegii noștri. În plus, vizitele familiei la spital se fac doar în regim de penitenciar”, au precizat reprezentanții Penitenciarului Vaslui, potrivit bzi.ro.

Și-a urmărit amanta

Gheorghe Nechita a fost condamnat la cinci ani de închisoare, după ce a folosit agenții de la Poliția Locală pentru a o urmări pe femeia cu care avea o relație și care era, la rândul ei, angajată a primăriei. Edilul a fost acuzat de instigare la abuz în serviciu și supraveghere ilegală.

Potrivit rechizitoriului, Nichita i-ar fi făcut femeii cadou și un telefon de ultimă generație, cu o aplicație de spionaj instalată pe el. Gheorghe Nechita a mai fost acuzat că a angajat un detectiv particular pentru a o urmări pe femeie în afara localității. Supravegherea ar fi durat luni în șir, până când amanta l-a denunțat la DNA pe primar.