Gheorghe Vlădan vrea în libertate. După ce și-a ucis soția și o altă persoană, fostul polițist cere să fie eliberat

Gheorghe Vlădan vrea în libertate. După ce și-a ucis soția și o altă persoană, fostul polițist cere să fie eliberat Sursa: Arhiva EVZ

Fostul angajat al Ministerului de Interne și cel care a comis teribelele asasinate de la coafoarul Perla dorește să fie pus în libertate.

Gheorghe Vlădan a fost condamnat la închisoare pe viața după ce și-a ucis cu sânge rece soția pe care a împușcat-o în coaforul unde lucra. Tot acolo a mai împușcat mortal pe Mariana Bendre, casieră, și a mai rănit alte șase persoane. Deși a fost condamnat la închisoare pe viață, Vlădan a depus anul trecut o cerere prin care a reușit schimbarea pedepsei cu una de 25 de ani de închisoare. Chiar și așa cel mai devreme el putea să facă o cerere de eliberare condiționată abia după încă 5 ani, iată, însă, că se grăbește.

Cornel Bendre este nemulțumit de sentință

Astfel că fostul polițist a făcut deja acțiunea în instanță care urmează să se judece în câteva zile. Familia Marianei Bendre, casiera executată în coaforul Perla, a contestat micşorarea pedepsei şi a cerut ca Vlădan să execute închisoare pe viaţă, aşa cum a fost condamnat, însă judecătorii au respins cererea familiei îndoliate. Cert este că soțul Marianei, Cornel Bendre este foarte nemulțumit de sentința judecătorilor și speră ca Vlădan să nu fie eliberat. Pe 5 martie 2012, polițistul Gheorghe Vlădan, şofer la Policlinica "N. Kretzulescu", a deschis focul în incinta unui coafor de la complexul Perla, cu intenţia de a o ucide pe soţia lui, care voia să divorţeze. Atât Florina Vlădan, cât şi casiera coaforului, Mariana Bendre, au fost ucise. Alte şase persoane, angajaţi şi clienţi ai salonului, au fost rănite. Cu doar câteva zile înainte de a fi ucisă, nevasta lui Vlădan ceruse emiterea unui ordin de protecție, explicând că polițistul amenințase că o va împușca. Cu toate acestea Vlădan nu a fost deposedat de arma din dotare, astfel încât teribila crimă nu a putut fi evitată. 

Ne puteți urmări și pe Google News