Mioara Roman, la capătul puterilor. Nici tratamentele n-au avut efect. „Mi-aș dori să pot face o minune”

Mioara Roman, la capătul puterilor. Nici tratamentele n-au avut efect. „Mi-aș dori să pot face o minune”Mioara și Oana Roman. Sursa foto: Arhiva EVZ

Starea de sănătate a Mioarei Roman, fosta soție a lui Petre Roman, s-a agravat, iar medicii încearcă să o pună pe picioarele. Nici tratamentele nu mai pot să-i ofere energia pe care o avea în trecut.

Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman, ajunsă la vârsta de 82 de ani este internată într-un azil de bătrâni în Snagov. Chiar dacă fiica sa, Oana Roman, încearcă să facă orice pentru a o vedea sănătoasă, bătrânețea și-a spus cuvântul.

Zilele aceasta, Oana Roman a publicat pe Instagram câteva poze cu Mioara Roman la coafor. Fosta soție a lui Petre Roman nu și-a pierdut eleganța, dar nu mai are energia pe care o avea anii trecuți și nici zâmbetul cu care a obișnuit publicul.

„Am venit la mama, am fost la masă împreună și stăm de vorbă. Am găsit-o în formă, era la ora de kinetoterapie. Are parte de toate îngrijirile aici și sper să reușim să meargă cât de cât mai ușor cu ajutorul terapiei de recuperare.

Sursă Instagram

Mama e bine, dar eu plec zilnic de aici cu sufletul greu, pentru că mi-aș dori să pot face o minune și să dau timpul înapoi. Știu că aici ea are singura șansă să mai poată merge, făcând recuperare”, a scris Oana Roman, pe Instagram, în dreptul unor imagini emoționante cu Mioara Roman, proaspăt ieșită de la coafor și la machiaj.

Oana Roman a ajuns la capătul puterilor

În ultimii ani, Mioara Roman a avut o serie de probleme de sănătate grave. Ea s-a operat de colecist, apoi i-a fost scos un lipom infectat. Aceasta a fost diagnosticată și cu un Parkinson agresiv și a avut mâna dreaptă paralizată. Fosta soție a lui Petre Roman nu a scăpat nici de o infecție urinară. „Infecția urinară a fost foarte urâtă. Spre sepsis. Din păcate, are probleme din ce în ce mai dese din cauza vârstei”, spunea Oana.

Oana Roman a mai povestit că starea de sănătate a mamei sale se schimbă de la o zi la alta. „Azi, ca și ieri, stau lângă mama și facem tot ce putem pentru ea. Mulțumesc pentru gândurile bune. Așa și așa. Încă nu știu ce să spun. E mai bine ca ieri. Sunt aici cu ea aștept sa vina și Catinca. Nu am putere acum sa dau mai multe detalii. Încă nu avem o situație clară.”, a declarat Oana Roman.