Prognoza meteo, 10 octombrie. Vreme frumoasă în aproape toată țara. Temperaturile maxime, pe regiuni

Prognoza meteo, 10 octombrie. Vreme frumoasă în aproape toată țara. Temperaturile maxime, pe regiuni Toamnă. Sursa: Arhiva EVZ

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat că temperaturile resimțite, luni, 10 octombrie, vor fi cele normale pentru această perioadă. Astfel, vremea va fi frumoasă în toată țara.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de luni, 10 octombrie 2022. Regimul termic va fi caracterizat de valori în jurul celor normale datei. În același timp, cerul va fi variabil. Totuși, vor fi unele înnorări îndeosebi ziua în sud-vestul teritoriului, unde doar cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în sudul Banatului, iar în prima parte a zilei în jumătatea estică a Munteniei în sudul Moldovei și pe litoral. În ceea ce privește temperaturile maxime, acestea se vor încadra între 14 și 20 de grade. De asemenea, temperaturile minime se vor situa între două și 11 grade. Mercurul din termometre va atinge valori mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Dimineața și noaptea pe alocuri se va forma ceață, iar în Maramureș și nordul Transilvaniei vor fi condiții de brumă.

Vremea în București, 10 octombrie 2022

Vremea va fi în general frumoasă în București. Valorile termice vor fi mai scăzute decât în ziua precedentă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat pe parcursul zilei și în general slab noaptea. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimă se va încadra între șase și opt grade, informează ANM.

Ne puteți urmări și pe Google News

Prognoza meteo în principalele orașe din țară

Temperaturile care vor fi înregistrate în cele mai mari orașe din România, luni, 10 octombrie 2022:

Vremea în Brașov: 5 °C / 19 °C

Vremea în Iași: 7 °C / 20 °C

Vremea în Cluj Napoca: 6 °C/ 19 °C

Vremea în Constanța: 11 °C/ 23 °C

Vremea în Bacău: 6 °C/ 22°C

Vremea în Timișoara: 6 °C/ 18 °C

Vremea în Oradea: 6 °C/ 21 °C

Vremea în Sibiu: 4 °C/ 16 °C

Vremea în Giurgiu: 6 °C/ 19 °C

Vremea în Galați: 8 °C/ 19 °C

Vremea în Arad: 7 °C/ 21 °C

Vremea în Piatra Neamț: 6 °C/ 15 °C

Vremea în Ploiești: 6 °C/ 18 °C

Vremea în Pitești: 10 °C/ 18 °C

Vremea în Buzău: 10 °C/ 19 °C

Vremea în Brăila: 9 °C/ 19 °C

Vremea în Craiova: 11 °C/ 21 °C.