Un nou canal românesc vrea să dea lovitura pe piața media. Ce emisiuni oferă și când va emite

Un nou canal românesc vrea să dea lovitura pe piața media. Ce emisiuni oferă și când va emite Sursă: Eom Gayoung | Dreamstime.com

Un nou post TV, Prima Sport 5, este pregătit să încânte publicul în această seară, de la ora 21:00. Aici se vor putea vedea mai multe emisiuni extrem de așteptate.

Grupul Clever Media anunță lansarea unui nou post TV, Prima Sport 5. Canalul își va începe emisia în această seară, de la ora 21:00. Prima Sport 5, cel mai nou post TV din portofoliul Clever Media, va fi disponibil și pe platforma Prima Play. Urmează să apară și în grila firmelor importante de cablu.

Postul Prima Sport 5 transmite evenimente din Liga Campionilor la fotbal, Formula 1, Moto GP, Liga Campionilor la handbal, dar și competiții de canotaj, gimnastică, sporturi cu motor sau baschet în care sunt implicați sportivi „tricolori”. Prima Sport 5 se adaugă celor 4 posturi de sport deja existente în portofoliul Clever Media. Ele vor fi disponibile în SD și HD, existând și varianta Prima 4K. Prima Sport 5 poate fi urmărită în platforma Prima Play. Un abonament lunar costă 30 lei.

Tot aici vor putea fi urmărite și Liga Campionilor, Liga 1, Liga 2, Premier League, Serie A, La Liga, Ligue 1, primele ligi din Turcia și Portugalia, Formula 1, competiții de tenis sau Moto GP.

Ne puteți urmări și pe Google News
Meci de fotbal

Sursa: Pixabay

De ce au succes canalele sport

Românii preferă să se uite la canalele sportive pentru că este mai ieftin decât să meargă pe o arenă sportivă. În 2022, numărul oamenilor care se uită la emisiunile sportive a crescut. La acest moment în România sunt cel puțin 19 canale TV de sport.

Cu toate astea, canalele publice au pierdut treptat drepturile de difuzare a programelor sportive în favoarea canalelor cu plată, pentru că nu-și pot asuma costurile pe care le reprezintă. Italienii care doresc să urmărească meciurile de fotbal din Serie A trebuie să se aboneze la Sky Italia. Fanii englezi ai Premier League plătesc cu religiozitate abonamentul BT Sport. Telefónica oferă meciurile din LaLiga în Spania, iar în Franța, meciurile din Ligue 1 pot fi urmărite doar pe BeIN Sports France.

Și canalele de sport din România au un mare succes, mai ales în zilele în care sunt meciuri importate, informează Pagina de Media.