Lidia Buble a fost eliminată din show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Cine a făcut-o să izbucnească în lacrimi

Lidia Buble a fost eliminată din show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Cine a făcut-o să izbucnească în lacrimi

Fanii show-lui „Sunt celebru, scoate-mă de aici” au asistat neputincioși la eliminarea dramatică a cântăreței Lidia Buble, care a părăsit competiția cu lacrimi în ochi, după ce a pierdut bătălia în faţa adversarilor Giani Kiriţă şi Ruxi. 

Mai exact, în ediția de joi seară a emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, Lidia Buble a părăsit competiţia. Cântăreaţa a pierdut bătălia  în faţa adversarilor părăsind show-ul cu ochii în lacrimi.

Lidia Buble a plecat din Republica Dominicană. Lupta s-a dat între ea, Giani Kiriță și Ruxi, toți trei fiind propuși pentru eliminare.  Concurenţii au avut o probă destul de dificilă, pe care artista nu a putut să o ducă la bun sfârşit. Din acest motiv, artista a pierdut.

Colegul cu care a împărţit aceeaşi tabără, Giani Kiriţă a fost dezamăgit de finalul zilei: „Sunt trist, e prima oară când sunt trist. Jur”, i-a spus Giani Kiriță artistei. „Nu trebuie să fii trist”, a fost răspunsul Lidei Buble.

Ne puteți urmări și pe Google News

Lidia Buble şi-a luat rămas bun de la colegi și de la prezentatorii Adela Popescu și Cabral

Lidia Buble a declarat: „Sunt tristă că nu am reușit. Stau foarte prost cu orientarea în spațiu, nu am găsit toate cheile. Asta este. Sunt câștigată, pentru ca mi-am făcut amintiri aici. Mi-am câștigat trei prieteni adevărați, plec cu multe lecții învățate.

Colegilor, îmi cer scuze dacă v-am greșit cu vorba sau cu fapta. Competiția e ca un carusel, te trece prin toate stările posibile. Îmi pare rău, mi-ar fi plăcut să mai rămân în jocul asta.

Vă mulțumesc pentru cea mai grea și faina experiență. Ies din competiția asta carnivoră. Nu mai fac niciodată mofturi la mâncare. Ciao, vă țucăm”, a declarat Lidia Buble după eliminarea din show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Ce salariu a încasat Lidia Buble de la Pro TV

Fiecare concurent care a semnat un contract, pentru apariția în show-ul de la Pro TV, este remunerat. Lidia Buble ar fi fost cea mai bine plătită. Artista ar fi încasat, săptămânal, suma de 5.000 de euro.

Mai exact, potrivit cancan.ro., fiecare concurent primește o sumă de bani săptămânal, dar nu ţoţi participanții sunt plătiți la fel. Dacă Giani Kiriță ar primi o sumă de 2500 de lei, în cazul Lidiei Buble ar fi vorba despre o sumă dublă, adică 5000 de euro pe săptămână. În același timp Bia Kalifa primește 2500 de euro pe săptămână. Totodată, Cristi Mitrea, luptătorul MMA, ar încasa 2000 de euro săptămânal.