Un sucevean a furat capacele mașinii de poliție și a ajuns în arest. Cum s-a dat de gol

Un sucevean a furat capacele mașinii de poliție și a ajuns în arest. Cum s-a dat de gol Sursa: arhiva EVZ

​​Un bărbat de 35 de ani din comuna Bosanci, județul Suceava, a furat capacele roților de la mașina poliției. Cu toate că acesta a crezut că va scăpa basma curată, oamenii legii l-au prins și l-au arestat.

​​Un bărbat de 35 de ani din comuna Bosanci, județul Suceava, a furat capacele roților de la mașina poliției. El s-a gândit că nu va fi prins la patru dimineața, pe 1 octombrie, dar a fost înregistrat de o cameră de supraveghere. Oamenii legii l-au arestat după patru zile.

Pe imaginile surprinse pe camerele de supraveghere se vede cum bărbatul se apropie de mașina de poliție care este singura parcată în zonă, ia unul dintre capace și pleacă. El s-a întors și după celelalte capace, fără teamă.

Miercuri, 5 octombrie, suspectul identificat de polițiști a fost audiat, iar pe numele său a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Bărbatul a recunoscut că a furat capacele, potrivit monitorulsv.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News

Un polițist a fost prins la furat

Un incident asemănător s-a întâmplat în urmă cu câteva luni, dar de data aceasta, vinovat a fost chiar polițistul. Acesta a ascuns sub vestonul de la uniformă două pistoale pneumatice în valoare totală de câteva sute de lei. Este vorba despre un pistol pneumatic pentru vopsit și al doilea, pentru umflat roțile de la mașini.

sursa: arhivă EVZ

Comandantul Inspectoratului de Poliției Județean Cluj, comisarul șef Mircea Rus ordonat imediat declanșarea unei anchete disciplinare. O comisie de anchetă a demarat cercetările, cel mai posibil polițistul urmând să fie dat afară din Poliția Română. Nu este pentru prima dată când are probleme cu legea. Acesta a fost acuzat și că și-a bătut soția.

Angajații de la Serviciul de Securitate de la Dedeman Cluj au fos cei care l-au prins pe polițist la furat. Surse din cadrul magazinului au declarat că bărbatul și-a aranjat cele două pistoale, astfel încât acestea să fie lipite de corp și să nu se vadă pe sub uniformă.

Agentul de poliție a fost dus în fața unui judecător pentru emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile. El riscă să își piardă locul de muncă.