Noi dezvăluiri despre comportamentul lui Vladimir Putin. Își lovea soția atunci când se îmbăta

Noi dezvăluiri despre comportamentul lui Vladimir Putin. Își lovea soția atunci când se îmbătaSursa foto: Kremlin

Serghei Pugaciov a relatat o discuție pe care a avut cu fosta soție a liderului de la Kremlin. Aceasta i-ar fi povestit că a fost lovită de Vladmir Putin și că era mereu speriată atunci când acestea bea.

Miliardarul rus Serghei Pugaciov, numit și bancherul lui Putin, a făcut noi dezvăluiri despre liderul de la Kremlin. Într-un interviu relatat de presa ucraineană, el a susținut că președintele rus era violent atunci când bea și că are aceste informații de la fost soție a lui Putin, Ludmila.

Lovită de președintele rus

Serghei Pugaciov a povestit o discuție pe care a avut-o cu fosta soția a lui Vladimir Putin pe vremea când cei doi erau căsătoriți. Conversația ar fi avut loc în bucătăria uneia dintre reședințele liderului de la Kremlin în timpul unei petreceri.

„Putin era în formă (sub influența alcoolului n.r.) și a cerut continuarea petrecerii. Această decizie a făcut-o pe soția sa să plângă.

Am înrebat-o: Ce s-a întâmplat, de ce ești atât de îngrijorată?. Și ea mi-a spus: Nu trebuie să bea! Îți dai seama ce sadic este? Va bea acum, va începe să mă lovească, să-mi arate tehnici de judo. Am vânătăi de o săptămână!", a spus Serghei Pugaciov,potrivit ziare.com. 

Cine îl va detrona pe Putin

Milardarul rus a susținut, într-un alt interviu, acordat în primăvară, că rușii de rând nu vor reuși să îl detroneze pe Vladimir Putin chiar dacă vor ieși în stradă. El a sugerat în repetate rânduri că liderul de la Kremlin are probleme psihice.

Serghei Pugaciov a spus că schimbarea puterii în Rusia s-a făcut întotdeauna în culise și nu neapărat, democratic. El este de părere că Putin va fi înlăturat de la conducerea Rusiei, iar o echipă a lui Dimitri Medvedev va prelua puterea la Moscova.

„După părerea mea, cel mai probabil, va fi echipa lui Medvedev. Dar nu Medvedev va conduce pentru că a stat cândva la originile războiului georgian. Va fi o echipă Medvedev în ceea ce priveşte vârsta şi componenţa, oameni care, în primul rând, nu s-au pătat de sânge“ a declarat Serghei Pugaciov.