Gigi Becali, dator vândut la Anamaria Prodan. Instanța l-a găsit vinovat

Gigi Becali, dator vândut la Anamaria Prodan. Instanța l-a găsit vinovat sursa: Facebook Anamaria Prodan Reghecampf

Gigi Becali trebuie să-i plătească Anamariei Prodan o sumă uriașă de bani din cauza lui Dennis Man, fotbalistul transferat de la FCSB la Parma de Ioan Becali. Impresara a câștigat procesul cu jucătorul și așteaptă să primească datoria, dar nu de la el, ci de la patronul FCSB.

Gigi Becali și Anamaria Prodan ar fi ajuns la cuțite din cauza fotbalistului Dennis Man, care se afla sub contract de reprezentare cu impresara când a fost transferat de Ioan Becali pentru 13 milioane de euro. Sportivul nu a mai ținut cont de colaborarea pe care o avea cu fosta parteneră a lui Reghecampf și s-a aliat cu patronul FCSB.

Anamaria Prodan l-a dat în judecată și a câștigat procesul în primă instanță, jucătorul fiind obligat la plata unor daune de 350.000 de euro. Cu toate astea, Dennis Man nu va achita această sumă, deoarece în momentul în care a semnat cu firma de impresariere a fraților Becali a primit din partea patronului FCSB o hârtie prin care acesta se obliga să plătească eventualele daune de judecată.

Cel care este nevoit să-i plătească Anamariei 350.000 de euro este chiar Gigi Becali. Afaceristul i-a dat 100.000 de euro impresarei, dar aceasta nu a ținut cont și a apelat la instanţă. „Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 350.000 euro (echivalent în lei la data plăţii), reprezentând penalităţi contractuale şi precum şi dobânda legală penalizatoare aferentă acestei sume calculată de la 27.05.2021 (data comunicării acţiunii) şi până la achitarea efectivă a debitului. Respinge cererea reconvenţională ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, ce se va depune la Tribunalul Ilfov. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, astăzi 26 Mai 2022”, se arată în decizia instanței de la Tribunalul Ilfov, potrivit Prosport.

Ne puteți urmări și pe Google News

sursa: Facebook Anamaria Prodan Reghecampf

Ce spune Anamaria Prodan de Dennis Man

Anamaria Prodan nu a avut foarte multe de zis despre fotbalist, dar a subliniat că justiția îi vă face dreptate. „Nu mai am ce să discut! De acum se ocupă avocaţii. Când m-ai trădat de multe ori, nu mai e cale de întoarcere. Mă poţi păcăli o dată, de două ori, dar nu mai mult. Dennis Man a fost învăţat de familia Becali că nu este o problemă şi că poate semna cu ei pentru o zi şi că mai apoi rămâne cu mine. Dar, nu ai cum să rupi contractul”, declara la acea vreme Anamaria Prodan, pentru DigiSport.