Interlopul Fane Văncică ar fi încercat să fugă din țară. Cum a fost prins și ce alte măsuri au fost luate contra sa

Interlopul Fane Văncică ar fi încercat să fugă din țară. Cum a fost prins și ce alte măsuri au fost luate contra sa Fane Văncică. Sursa foto: You Tube

Potrivit unor surse judiciare, Fane Văncică, ar fi încercat să fugă din ţară. Poliţia s-a autosesizat imediat după apariția imaginilor în care lovea cu bestialitate o femeie. Interlopul ar fi fost prins de Poliția de Frontieră pe aeroportul Otopeni. Mai mult, individul a fost interzis pe TikTok. 

Potrivit unor surse judiciare Fane Văncică ar fi încercat să fugă din țară, fiind prins pe aeroportul Otopeni, potrivit stiripesurse.ro. Este posibil ca individul să fi încercat să fugă după ce politia s-a autosesizat, punându-se în executare un mandat de aducere emis pe numele acestuia, fiind condus la sediul Secției 16 Poliție, unde a fost audiat.

„Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, în care un bărbat lovește o femeie, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele: Încă din cursul zilei de ieri, 29 august a.c., polițiștii Secției 16 s-au sesizat din oficiu și au demarat verificările în vederea depistării persoanelor implicate și stabilirii condițiilor în care a avut loc evenimentul. Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4” .

Totodată i-au fost readuse la cunoștință măsurile prevăzute de ordinul de protecție, emis pe numele său, in data de 30 august, ne-au mai precizat surse judiciare. Interlopul a declarat, în cadrul audierilor faptul că el și persoana vătămată.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fane Văncică, interzis pe TikTok

Interlopul Fane Vancică  a fost interzis pe TikTok. după ce a postat imagini cum bătea o femeie fără apărare: „Fane al lui Marina” a fost „detronat” de TikTok. Altă dată „rege” pe platformă, s-a trezit cu contul „anulat”. Lăsat fără altă variantă, interlopul și-a anunțat „fanii” unde poate fi găsit de acum în colo.

„Vă pup și să iubesc, oamenii mei frumoși. Țin să vă anunț că al meu cont de TikTok, Fane Vancică original, a fost anulat, dar mai avem un cont, cu 14.000 de persoane, Fane Vancică Oficial cu doi de „l”. Acolo avem 14.000 de oameni, 14.300, 14.500. Fancică Oficiall. Vă pun și vă iubesc”, a spus interlopul pe contul său de Instagram.

Fane Văncică: „Nu cred că sunt singurul om din România care a greșit”

Interlopul a spus pe TikTok că are o relație cu femeia abuzată fizic și că îi cere scuze pentru cele întâmplate.

„Oameni buni, bună seara! Vă iubește pe toți, Fane Vancică! Chiar dacă toată România a aruncat cu pietre în mine. Nu cred că sunt singurul om din România care a greșit. În primul rând, vreau să încep această discuție prin a-mi cere scuze Mihaelei și tot ce înseamnă familia ei, copii, nepoți, frați, părinți, absolut toată lumea.

În al doilea rând, vreau să îmi cer scuze față de toți oamenii care au văzut această filmare. Oameni frumoși, îmi pare absolut rău! Nu mii de scuze, milioane de scuze cer tuturor oamenilor! Vreau să înțelegeți că i se poate întâmpla oricui”, a transmis Fane Văncică pe reţelele de socializare, potrivit cancan.ro.