Traficul este blocat pe autostrada A1, Pitești-București

Traficul este blocat pe autostrada A1, Pitești-București Sursa: www.130km.ro

Un accident a avut loc pe A1 București - Pitești. Oamenii legii au declarat că un TIR a intrat în glisierele mediene și a blocat traficul. Sunt coloane de autovehicule pe ambele sensuri de mers.

Traficul se desfășoară cu dificultate, în coloane pe ambele sensuri, miercuri, pe Autostrada A1 București - Pitești, în zona localității Cățeasca, din județul Argeș. Autoritățile au anunțat că un TIR a intrat în glisierele mediene.

​Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe Autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 95, în zona localitatea Cățeasca, județul Argeș, șoferul unui TIR care se deplasa către Capitală a pierdut controlul volanului pe carosabilul umed și a intrat în glisierele mediane. Nu au fost victime în urma accidentului.

Circulația rutieră este blocată pe ambele benzi ale sensului de mers către București, desfășurându-se pe cea de urgență, iar în direcția către Pitești este restricționată pe cea de-a doua bandă. Șoferii așteaptă în coloană pentru ajunge la destinație, potrivit stiripesurse.

Ne puteți urmări și pe Google News

Trafic restricționat pe Autostrada A1 București-Pitești

Ieri, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat că traficul a fost restricționat pe a doua bandă pe A1 București –Pitești, pe sensul către capitală, între kilometrii 47+500 – 44, în zona localității Vânătorii Mici.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi, între orele 07.30 – 13.00, circulația va fi restricționată progresiv pe a doua bandă pe A1 București –Pitești, pe sensul către capitală, între kilometrii 47+500 – 44, în zona localității Vânătorii Mici, județul Argeș, pentru colectarea nisipului din zona mediana”, au spus oamenii legii.

Lucrările le-au îngreunat călătoriile șoferilor. Cu toate astea, Poliția i-a sfătuit pe aceștia să semnaleze din timp intenția de schimbare a benzii de circulație și să nu oprească în mod nejustificat pe banda de urgență. Oamenii legii au anunțat că traficul a fost restricționat și pe mai multe drumuri naționale din județul Vâlcea.

– Pe sectorul de drum DN 7 km 239+300 – km 239+400, în extravilanul localității Câineni se lucrează la montare parapet pod între orele 08:00 – 16:00.

Circulația rutieră se desfășoară 1/2 din cale dirijată de piloți de circulație.

– Pe sectorul de drum DN 64 km 105+900 – km 115 +480 pe raza localitățiilor Stolniceni – Rm.Vâlcea se aplică covoare antiderapante între orele 08:00 – 19:00 .