Din ce a făcut bani Elena Băsescu. A dat politica pe comerț, dar nu i-a mers prea bine

Din ce a făcut bani Elena Băsescu. A dat politica pe comerț, dar nu i-a mers prea bine Sursa: Facebook/ Elena Băsescu

Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului președinte, a renunțat în urmă cu mai mult timp la politică, dar s-a apucat de comerț. Fiica lui Băsescu a vândut atât măști de protecție pe timpul pandemiei, cât și haine pentru copii.

Elena Băsescu și-a început în urmă cu mai mult timp afacerea dedicată mamelor și copiilor. EBAkids a creat haine asortate pentru copii și părinți. Ideea de afacere s-a conturat încă de pe vremea când se pregătea de botezul fiicei sale, Sofia.

„Mi-am dorit să mă asortez cu Sofia, iar, la botezul Anastasiei, Sofia a fost cea care şi-a dorit să fie ca mama”, a spus Elena Băsescu imediat ce și-a deschis firma.

În anul 2018, atunci când a fost înființată firma, aceasta a adunat datorii de 13.940 de lei. EBAkids nu avea nici profit, ci dimpotrivă, societatea a mers pe minus, adunând un deficit de 13.737 de lei, potrivit cancan.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News

Elena Băsescu își închide firma de confecții de haine

La începutul anului a fost dizolvată firma ce aparținea Elenei Băsescu, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial. Motivul ar fi fost imposibilitatea de a realiza obiectul ei de activitate

Elena Basescu & Kids, deschisă în anul 2018, opera un atelier de confecţii de haine asortate pentru mame şi copii. Firma a avut o cifră de afaceri netă de circa 28.000 de lei în anul 2020, cu 12,19% mai mare decât cea din anul 2019. Societatea a mers în pierdere din anul 2018 încoace, potrivit informațiilor economica.net.

Hainele vândute de fiica lui Băsescu se regăsesc acum doar pe o platformă online. Astfel, o rochiță pentru fete costă în jur de 250- 300 de lei, în timp ce același model de rochie, însă de data aceasta pentru mame, costă în jur de 500 de lei. De asemenea, o rochiță pentru bebeluși poate costa în jur de 400 de lei.

În fotografiile postate pe magazinul online, Elena Băsescu apare în purtând hainele pe care le vinde. De asemenea, hainele pentru copii sunt prezentate de cei trei copii ai săi.

Afacerea din pandemie a Elenei Băsescu

În plină pandemie, Elena s-a apucat să vândă măști de protecție, aât pentru copii, cât și pentru adulți. După cum le-a prezentat pe rețelele de socializare, măştile sunt reutilizabile pentru că sunt din bumbac şi au un dublu strat protector din tifon, potrivit Mediafax.